В студиото на сутрешния блок на БНТ вицепремиерът Красимир Каракачанов

...
В студиото на сутрешния блок на БНТ вицепремиерът Красимир Каракачанов
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Политиците да спрат експериментите с изборния закон

В студиото на утринния блок на Българска национална телевизия вицепремиерът Красимир Каракачанов съобщи, че връщането на остарелият предел на преференциите е вярно решение от страна на премиера Борисов. Нужно е партиите да се концентрират да свършат това, което са дали обещание на гласоподавателите си, а не да си играят с Избирателния закон, добави Каракачанов. Той разяснява и желанието на ГЕРБ да върне тематиката за мажоритарния избор на дневен ред, както и концепцията за итеграция на ромите и препоръчаните промени в Закона за въоръжените сили.

Вътрешна македонска революционна организация се разгласи срещу текстовете, с които преференциите се лимитираха, подсети Красимир Каракачанов. Той добави, че реакцията на премиера Борисов за измененията в Изборния кодекс е била вярна и че е научил за това от медиите.

Идеята на ГЕРБ за връщане на мажоритарния избор Каракачанов дефинира като „ партийни сметки “.
Красимир Каракачанов, вицепремиер и министър на защитата: Крайно време е българските политици да спрат да вършат опити с изборното законодателство, конюнктурно в своя изгода. Практиката в България демонстрира, че който го е направил, това се е обърнало против него.
Не е нито потребно, нито почтено изборния закон да се трансформира преди всеки избори, добави Каракачанов.
 Реакции в Народно събрание за концепцията на Вътрешна македонска революционна организация за интеграция на ромите Реакции в Народно събрание за концепцията на Вътрешна македонска революционна организация за интеграция на ромите
Реакции в Народното събрание след думите на вицепремиера Красимир Каракачанов, че в случай че препоръчаната от Вътрешна македонска революционна организация идея за интеграция на ромите не бъде призната, щ...
 Искрен Веселинов:Ако не можем да си вършим работата, нямаме място в ръководството Искрен Веселинов:Ако не можем да си вършим работата, нямаме място в ръководството
В студиото на „ Още от деня “ депутатът от Вътрешна македонска революционна организация и зам.-председател на ПГ на „ Обединените патриоти “ Искрен Веселинов съобщи, че Вътрешна македонска революционна организация няма да остане в упра...

Няма отправени ултиматуми или закани за приемането на концепцията за интеграция на ромите, съобщи Каракачанов.

Въпросът на концепцията за интеграция е с тази част от ромското население, което си мисли, че има единствено права, само че не и отговорности, и заплашва живота на останалите.

Красимир Каракачанов, вицепремиер и министър на защитата: След 29 години интеграция казусът е 29 пъти по-голям, в сравнение с беше тогава.
Това не е „ концепцията Каракачанов “, а идея на страната, тъй че всеки с рационални, законови оферти, е свободен да ги показа, съобщи вицепремиерът.

В препоръчаните промени в Закона за защитата и въоръжените сили не става дума за „ танкове по улиците “, а за регламентирано присъединяване на армейските специфични сили в взаимни интервенции с полицията, изясни Каракачанов. Така специфичните сили стават командване, което разрешава взаимни присъединяване с другите специфични формирования в армията – Флота и Военновъздушни сили. Това е международна процедура, посочи Красимир Каракачанов.
 Красимир Вълчев ще изиска Европейска комисия да извади Красимир Вълчев ще изиска Европейска комисия да извади "друго " от анкетата за пол
Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев ще насочи молба към Европейската комисия да отстрани графата "друго " при установяване на пола на...

По думите на Каракачанов, на фона на спорове, вътрешни и външни спорове, Европа „ се държи като Съветския съюз “ и измисля проблеми, с които се отвлича вниманието.
Красимир Каракачанов, вицепремиер и министър на защитата: Това, което следим сега в Европа, е това, което се опитваше Съветския съюз да изнася като идеология и гражданска война през 20-те и 30-те години: един свят, който ще бъде зависещ на пролетариата, интарнационален, в който няма да има националности, граници и религии. Крайният демократизъм, проповядван от част от служителите в Брюксел, е същият този марксистки интернационализъм.
По думите му задачата на това е господството на демократичната идеология.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР