В студиото на Панорама“ зам.-председателят на ПГ на БСП Георги

...
В студиото на Панорама“ зам.-председателят на ПГ на БСП Георги
Коментари Харесай

Георги Свиленски заяви, че В БСП няма сътресения

В студиото на „ Панорама “ зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Георги Свиленски съобщи, че в Българска социалистическа партия няма вътрешни разтърсвания, макар напускането на Жельо Бойчев. Той увери, че след вота на съмнение идната тематика пред Левицата е „ безпардонното “ държание на ръководителя на КЕВР.

Георги Свиленски съобщи, че на Българска социалистическа партия не е било обещано съразмерно време по време на дебата за вота на съмнение. Той акцентира, че неуспехите на ръководещите в бранш „ сигурност “ са доста.
Георги Свиленски, зам.-председател на ПГ на Българска социалистическа партия: Имаме убийства, имаме обири и всичко, което българският жител изпитва на гърба си в дребните обитаеми места и в София.  ​БСП внася сигнал до основния прокурор против ръководителя на КЕВР Иван Иванов ​БСП внася сигнал до основния прокурор против ръководителя на КЕВР Иван Иванов
Българска социалистическа партия внася сигнал до основния прокурор против ръководителя на Комисията за енергийно и водно контролиране Иван Иванов, както и предложение за освобождение...

Следващата тематика след вота е „ безпардонното “ държание на ръководителя на КЕВР, съобщи Свиленски.
Георги Свиленски, зам.-председател на ПГ на Българска социалистическа партия: Не може ръководителят на КЕВР да не извършва законите, признати от българския парламент, с болшинство от всички политически партии.
Български земеделски народен съюз напуща, тъй като съгласно тях Българска социалистическа партия не е задоволително „ сговорлива “ с ГЕРБ, съобщи Георги Свиленски. Спекулациите към Жельо Бойчев за „ безумни “, добави той, като акцентира, че в Българска социалистическа партия няма никакви разтърсвания.
 Жельо Бойчев напуща управлението на Жельо Бойчев напуща управлението на "БСП за България ", скоро и Народното събрание
Заместник-председателят на парламентарната група на "БСП за България " Жельо Бойчев напуща управлението на партията, а скоро евентуално и политиката. Т...
Георги Свиленски, зам.-председател на ПГ на Българска социалистическа партия: Когато Българска социалистическа партия търси нагоре, изравнява или даже води резултата, внезапно всички споделят, че в Българска социалистическа партия има разтърсвания. Не, няма.
Свиленски посочи, че доказателство за това е единомислещото гласоподаване за вота на съмнение.

Той акцентира, че Българска социалистическа партия внася голям брой законопроекти, само че не им се обръща внимание, тъй като са импортирани от Левицата. Според него депутатите дължат на майките на деца с увреждания, които стачкуват пред Народното събрание, да стоят на работа до момента в който казусът не се реши и добави, че дебатът по предлагането за премахването на депутатската почивка е бил „ ужасяващ “.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР