В студиото на „Панорама по БНТ Мая Манолова, каза че

В студиото на „Панорама по БНТ Мая Манолова, каза че ...

Мая Манолова: Грешката ми е, че предложих Пеевски за председателя на ДАНС


В студиото на „Панорама" по БНТ Мая Манолова, каза че те са единствените, които поставят обикновените хора в центъра на усилията им, защото недосегаемите си имат политици, власт, пари. „Обикновените хора в България живеят трудно, най-бедни, най-болни. Това искаме да променим - обикновените хора да станат приоритет на държавата".

Искаме изборите да бъдат първата крачка на връщане към нормалността, категорична е Мая Манолова.

Управлението на КОВИД кризата беше провал за управляващите, категорична е Манолова. „Сега би следвало решението да е едно - и то е ваксини, ваксини, ваксини".

Относно борбата с корупцията, Мая Манолова каза, че те са предложили тяхната алтернатива на модела на „чекмеджето" и тази алтернатива е техният план за незабавна подкрепа на обикновените хора. „На първо място там са поставени доходите на българските граждани - освобождаване от данък на най-ниските доходи е едно от предложението например. Първият проект за решение, който ще внесем в следващия парламент ще бъде проект за създаване на Парламентарна комисия по ревизията, за да знаят хората къде са отишли техните пари".

Аз неведнъж съм признавала свои грешки и своята грешка, че заявих, че съм предложила Пеевски за шеф на ДАНС, обясни Манолова.

Ние казахме ясно, че никога с ГЕРБ, ДПС и техните патерици, подали сме ръце за взаимодействие, категорична е Манолова.

Корумпираното управление на Борисов е най-големият проблем, смята Манолова.

Източник: cross.bg