В студиото на „Панорама по БНТ Мая Манолова, каза че

...
В студиото на „Панорама по БНТ Мая Манолова, каза че
Коментари Харесай

Мая Манолова: Грешката ми е, че предложих Пеевски за председателя на ДАНС

В студиото на „ Панорама " по Българска национална телевизия Мая Манолова, сподели че те са единствените, които слагат елементарните хора в центъра на напъните им, тъй като недосегаемите си имат политици, власт, пари. „ Обикновените хора в България живеят мъчно, най-бедни, най-болни. Това желаеме да променим - елементарните хора да станат приоритет на страната ".

Искаме изборите да бъдат първата крачка на връщане към нормалността , безапелационна е Мая Манолова.

Управлението на КОВИД рецесията беше неуспех за ръководещите, безапелационна е Манолова. „ Сега би следвало решението да е едно - и то е ваксини, ваксини, ваксини ".

Относно битката с корупцията, Мая Манолова сподели, че те са предложили тяхната опция на модела на „ чекмеджето " и тази опция е техният проект за незабавна поддръжка на елементарните хора. „ На първо място там са сложени приходите на българските жители - освобождение от налог на най-ниските приходи е едно от предлагането да вземем за пример. Първият план за решение, който ще внесем в идващия парламент ще бъде план за основаване на Парламентарна комисия по проверката, с цел да знаят хората къде са отишли техните пари ".

Аз нееднократно съм признавала свои неточности и своята неточност, че заявих, че съм предложила Пеевски за началник на ДАНС, изясни Манолова.

Ние казахме ясно, че в никакъв случай с ГЕРБ, Движение за права и свободи и техните патерици, подали сме ръце за взаимоотношение, безапелационна е Манолова.

Корумпираното ръководство на Борисов е най-големият проблем, счита Манолова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР