В студиото на Лице в лице“ по БТВ Иван Демерджиев,

...
В студиото на Лице в лице“ по БТВ Иван Демерджиев,
Коментари Харесай

Иван Демерджиев: Положителният ефект от премахването на спецправосъдието се вижда

В студиото на „ Лице в лице “ по БТВ Иван Демерджиев, сподели че борбата с мутрите е допустима. „ Идентифицирах сигналите, производствата, които висят. Проверявам по какъв начин се работи по тях и върша всичко допустимо работата по тях да е ефикасна. В момента има цялостен синхрон сред институциите и това ме прави оптимист “.

Вижда се позитивният резултат от премахването на профилирания съд и прокуратура, съобщи Демерджиев.

Натискът мигрантският е повече, само че аргументите за това са справедливи, изясни Демерджиев. „ В Турция има голям напън заради събитията в Афганистан и Сирия. Проблемът е, че сега турската страна е концентрилала напъните си на границата си със Иран и Сирия и се пробва да спре потокът към Турция. И по напълно естествени аргументи мигрантите се насочват към границите на България и Гърция. “

Установихме, че мигрантите влизат в страната благодарение на гранични служители на реда, добави още Демерджиев. „ Основните данни са, че те пропущат, затварят си очите и пропущат избрани групи. Затова в множеството случаи те получават пари. Текат следствени дейности и сега, в който има задоволително данни, ще бъдат предадени на прокуратурата, само че в случай че нямаме задоволително данни, аз ще бъда безусловно праволинеен към такива чиновници. Те заплашват националната ни сигурност и провалят напъните на всички останали, които желаят да спрат тази вълна “.

Аз съм разпоредил редица инспекции, които да се извършат в бранша на енергетиката, само че имаме съответни сигнали, има браншове, в които има подозрения за корупционни практики, безапелационен е Демерджиев. „ Става въпрос за разнообразни по тип закононарушения – едните са за ликвидация на запаси на занижени цени и придобиване на запаси на повишени цени, само че приказвам общо, с цел да не преча на следствието “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР