В студиото на Лице в лице“ по БТВ Бойко Рашков,

...
В студиото на Лице в лице“ по БТВ Бойко Рашков,
Коментари Харесай

Бойко Рашков за ареста на Борисов: Имам сериозни възражение срещу решението на съда

В студиото на „ Лице в лице “ по БТВ Бойко Рашков, сподели че мигрантският напън не е български патент. „ Той е световен проблем на доста страни, в това число и на страните, които са в Централна Европа “, добави Рашков.

Ние като граница на Европейски Съюз имаме доста съществени задължения, тъй че да възпремз този мигрантски напън “, изясни още той.

„ Ежегодно в нашата страна, както и в Гърция, Полша, Литва, Италия и други страни, в тези интервали, в тези сезони се покачва и то в пъти мигрантският напън. Т.е. зимата нямаме подобен или в случай че има, той е търпим, увладяем “, разяснява Рашков.

Относно ареста на водача на ГЕРБ Рашков сподели, че има съществени възражения против решението на съда. „ В нито едно от решенията никой не е обърнал внимание на обстоятелствата, които се съдържат по делото. Много от дълго време трябваше да се проверява активността на този човек и то в елементи. За страдание прокуратурата бездействаше години наред във връзка с сигнали, които се получаваха за връзките сред Божков, Борисов и Горанов. “

Според него задържането на водача на ГЕРБ не е било неточност, а е закъсняло.

Той разяснява и изявленията на настоящия вътрешен министър Демерджиев, който сподели, че по времето на Рашков парцели на Министерство на вътрешните работи са се употребили за частни празненства.

Рашков ги назова „ измислици “: „ Колегата, който по едно време щеше да става мой заместител, приказва и нелогично, и лъжи. Не е имало никакви частни празненства. Имаме единствено един случай, при който служителка от една дирекция в Министерство на вътрешните работи, имайки зрелостник, е поискала позволение да употребява ресторантската база в почивна станция. Тя е заплатила разноските, които са направени на цени за външни лица, не за чиновник на Министерство на вътрешните работи. Няма нищо укоримо в това “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР