В студиото на COOL...T една от най-обичаните народни певици Николина

...
В студиото на COOL...T една от най-обичаните народни певици Николина
Коментари Харесай

Николина Чакърдъкова с бебе, зет и два концерта в НДК

В студиото на COOL...T една от най-обичаните национални певици Николина Чакърдъкова показа, че е изпратила „ една хубава 2017 година, цялостна с страсти и работа “.

„ Синът ми ми докара снаха. Втората вест беше, че ще ставам баба. Това ме направи още по-щастлива, само че занапред декларирам, че ще съм баба единствено на моите внуци. А щерка ми ми докара шурей. За една майка най-хубаво е да види децата си щастливи, тогава тя става два пъти по-щастлива “, добави изпълнителката.

На 10 февруари емблематичната певица ще се срещне с обичаната си аудитория за два огромни концерта в един ден – от 17:00 и от 20:00 ч.

Една от изненадите е, че за първи път до нея на сцената ще застане не по-малко надарената й щерка Мария.

„ Никога не съм имала упоритостта тя да става певица. Тя даже имаше възбрана – от всичко друго най не желаех да се занимава с музика “, споделя изпълнителката за страховете, които е имала, свързани с щерка ѝ.

„ Не желаех да е от децата, които получават всичко наготово. Тя четири години воюваше да бъде до мен на сцената. “

За предходната година Николина Чакърдъкова и танцьорите ѝ са създали над 100 концерта и необикновено национално турне.

„ Мислех си, че мога всичко, само че след тези концерти тази година, се усещам доста по-уверена и потребна. Знам какво желае публиката “, споделя тя.

Всички детайлности към двата концерта в НДК, каква свекърва ще бъде Николина Чакърдъкова, и за какво споделя за сина и снаха си по отношение на посрещането на новия член в фамилията: „ Ако са умни, ще знаят по какъв начин да го кръстят “, вижте в идващото видео:

-->

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР