В студеното време все по-често започваме да се замисляме за

...
В студеното време все по-често започваме да се замисляме за
Коментари Харесай

Зелената чудотворна напитка, по която всички полудяха

В студеното време все по-често започваме да се замисляме за всички тези потребни и натурални питиета, които съумяват значително да подсилят организма ни, написа actualno.com

Днес ще ви споделим за една доста специфична напитка, която се подготвя от банан и спанак. Действието ѝ е съвсем чудотворно. За нула време усещаме по какъв начин имунитетът ни се укрепва и можем да се преборим с кашлици, настинки и грипове. С този шейк неотложно доставяте на организма си всички тези потребни субстанции, от които той се нуждае. Разбира се, към него можете да добавите и някои от обичаните си плодове или зеленчуци. Така витаминозната бомба ще е още по-голяма. Уникална есенна напитка, която стана същински шлагер.

Направете си най-хубавото зелено смути! Ето по какъв начин! Смутито се подготвя в действителност елементарно и бързо. Важно е обаче да го консумирате всеки ден, в случай че желаете да сте уместно готови за идните настинки през студените месеци. Как да приготвим зелената напитка, подсилваща имунитета ни?

Ето какви артикули ще са ви нужни:

• 1 банан

• Шепа спанак

• Половин узряло авокадо

• Чаша мляко

• Протеин по желание

Начин на подготвяне: Всички артикули се поставят в блендера и се смилат, до момента в който не се получи еднородна примес. Напитката се употребява незабавно, откакто бъде приготвена. С нея можете пълноценно да заместите утринната закуска. Освен, че ще ви защищити от вируси и настинки, тя ще ви помогне и да се отървете от непотребните килограми. Ето за какво всички започнаха да подготвят и пият тази зелена напитка!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР