В стремежа си да се потопят изцяло в дадена роля,

...
В стремежа си да се потопят изцяло в дадена роля,
Коментари Харесай

Ексцентричните жертви, които актьорите правят за роля

В устрема си да се потопят напълно в дадена роля, някои холивудски звезди даже стигат до крайности. Британският „ Метро “ се концентрира върху някои по-ексцентрични такива прояви на решени да се слеят напълно с героя си звезди.

Андрю Гарфийлд съобщи, че е " гладувал " от секс и храна за ролята си във кино лентата " Тишина “. Андрю Гарфийлд изигра Себастиао Родригес, роля, основана на действително съществувал йезуитски духовник, във кино лентата на Мартин Скорсезе от 2016 година, и сподели, че е спазвал самоограничение в продължение на шест месеца.

Той показа: " Беше доста крепко. Имах много диви, странни прекарвания от това, че бях без секс и избрани храни за този интервал от време.

 Добави изложение
Андрю Гарфийлд
 

Джаред Лето пък нашумя с умеенето си да остава в облик даже и отвън снимачната площадка . Режисьорът на кино лентата му " Морбиус " разкри, че е бил бутан в инвалидна количка в почивките за тоалетна, защото е бил решен да остане замислен в облика на своя воин - академик, който изпитва хронични болки и употребява патерици.

 <form style=`display: inline;`> <input width=`50px` height=`16px` autocomplete=`off` data-cke-saved-name=`value` name=`value`> <button type=`submit`> Ok </button> <button type=`cancel`> No </button> </form>
Джаред Лето
 

Даниел Дей-Люис е един от актьорите, известни и със своята методична игра. За кино лентата " Последният мохикан " той е отишъл да живее в горите на Северна Каролина, с цел да се запознае с метода на живот на оцеляващ. Той даже и е носил оръжието си на всички места със себе си - в това число на коледния обяд със фамилията си. 

 Добави изложение
Даниел Дей-Люис
 
Вижте още
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР