В стремежа си да привлече повече абонати гигантът в онлайн

...
В стремежа си да привлече повече абонати гигантът в онлайн
Коментари Харесай

Стрийминг войни: Netflix с повече продукции на живо

В устрема си да притегли повече клиенти колосът в онлайн стрийминга Netflix се стреми да усили предлаганите от него излъчвания онлайн. Първоначално предаванията ще включват комедийни представления или шоу за гении, в които феновете могат да гласоподават за обичаните си участници.

По-рано през май Netflix беше хазаин на първото си комедийно събитие, наречено " Netflix is a Joke ", в което участваха над 130 комици в Лос Анджелис. В състава бяха включени икони като Лари Дейвид, Джери Зайнфелд, Али Уонг и Джон Мълейни.

В допълнение към излъчването онлайн осъществяванията бяха записани и ще се появят в Netflix през идващите седмици и месеци.

Компанията се надява, че форматът за стрийминг ще притегли нови фенове и има проекти да се занимава освен с комедия. В момента се приготвят и други излъчвания онлайн, като да вземем за пример " Dance 100 ", което изправя един против различен обещаващи хореографи. Зрителите ще могат да гласоподават за своите обичани участници.
Надпреварата
Намалелият брой на клиентите не е единствената причина Netflix да избере излъчвания онлайн. Най-големият съперник на стрийминг колоса, Disney+ излъчи по-рано тази година Оскарите онлайн на своята платформа. Disney+ също се качва на борда на предаванията онлайн и възнамерява скоро да излъчва извънредно известното предаване " Dancing with the Stars ".

Netflix наподобява желае да не губи от предаванията онлайн. През първото тримесечие на 2022 година платформата изгуби над 200 000 клиенти, което е първата загуба на клиенти от повече от десетилетие.

За да компенсира загубата на клиенти, основният изпълнителен шеф на Netflix Рийд Хейстингс съобщи, че се обмислят ограничения за стягане на контрола върху хората, които споделят пароли , с цел да употребяват гратис платформата.

В допълнение към 221,6 млн. платени клиенти се счита, че 100 млн. консуматори влизат в Netflix " незаконно ".

Netflix ще вкара разнообразни типове абонамент . Ще се оферират по-евтини абонаменти, само че те ще включват реклама. Промените би трябвало да бъдат въведени до края на 2022 година
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР