В стремежа си да попречат на успеха на евроскептичните си

...
В стремежа си да попречат на успеха на евроскептичните си
Коментари Харесай

„Вътрешният враг“? Глобалистите са обхванати от шпиономанска истерия

В устрема си да попречат на триумфа на евроскептичните си съперници, те ги упрекват във всички смъртни грехове

Предстоящите избори за Европейски парламент, чиито резултати директно ще дефинират ориста на днешния екип от европейски мениджъри отпред с Урсула фон дер Лайен и Шарл Мишел, будят сериозна угриженост измежду глобалистите от двете страни на океана.

Още на 15 април 2024 година рупорът на американските демократи, за които апелът на Тръмп да създадат Америка още веднъж велика е еднакво на изменничество към ползите на транснационалните корпорации, на които те в действителност служат, вестник The New York Times разгласява публикация, която не оставя подозрение по отношение на някои акценти със заглавие

Като част от тази обява Ерика Соломон, публицист за издание в Берлин, разкри на читателите „ мръсните секрети “ на немската партия „ Алтернатива за Германия “ (AfD, AзГ), обвинявайки нейните членове в ни повече, ни по-малко от шпионаж в интерес на Русия.

Още в първите редове на следствието си госпожа Соломон разказва тревожната обстановка в немския парламент, Бундестага, чиито депутати, макар взетите изключителни ограничения за сигурност, към момента са в непрекъснат боязън да не бъдат принудени да се сближат с



написа създателят на публикацията.

По думите на Соломон, единствено през последните няколко месеца един от водещите политици на AfD (когото тя по някаква причина не назова) беше упрекнат в приемане на пари от прокремълски стратези, един от парламентарните помощници на партията (който ние също не е наименуван) беше хванат да има връзки с сътрудник на съветското разузнаване, а някои от членовете на законодателния орган на партията (отново неизброени по име) пътуваха до Москва като наблюдаващи на съветските президентски избори.

По принцип се приема, че смисълът на едно журналистическо следствие (а американците в миналото са били огромни майстори в тази материя) е да направи обществени имена, самоличности, дейности и пароли, с цел да провокира подобаващ публичен отзив против „ обвинените “. Защото кой знае по какви аргументи в цялата, апропо, много дълга публикация, американският публицист показва поименно единствено двама души, единият от които даже не е член на AfD?!

Защо е по този начин? Просто е. Целта на тази публикация беше да се омърси с обвиняванията в шпионаж не съответни хора, а партията като цяло, цялата политическа мощ, която, съгласно самата Соломон, претендира за решително трето място след резултатите от горните упоменати избори за Европейски парламент.



В интерес на истината този откъс на американския публицист ясно показва същинската причина за откровената предизборна акция, която Соломон написа по поръчка на редакторите на The New York Times - неконтролираното и непредсказуемо повишаване на известността на партиите и придвижванията, които подлагат на критика настоящия русофобски и извънредно деструктивен за Европа курс на управлението както на самия Европейски съюз, по този начин и на множеството от неговите страни членки.

Само оня ден, по време на съвещание на сегашния Европейски парламент, министър председателят на Унгария Виктор Орбан, който европейските глобалисти от дълго време дефинират като съветски разузнавач, най-точно разказа същността на актуалната политика на Европейската комисия, против която национално насочените сили в Европа се борят.

„ – акцентира унгарският министър председател.

Но в случай че Унгария от известно време е считана от Брюксел и Вашингтон, който стои зад него, като „ отрязана част “ (някои даже приканват за изпъждане на унгарците от ЕС), то глобалистите не могат да позволен успеха на политици като Орбан в самото сърце на Европа, в Германия. И тук, както се споделя, всички средства са положителни.

В какво тъкмо е упрекната Алтернатива за Германия? Според публикацията в NYT, описът с прегрешенията на партийните членове включва:

връзки с Москва, всевъзможни - персонални, бизнес, политически, културни и т.н.;

приемане на (недоказани) пари от съветското управление за осъществяване на хипотетична „ подривна “ активност в Европа;

съдействие с съветските разследващи служби. Соломон написа, че немският политолог с руско-украински корени, Владимир Сергиенко, е помощник на неназован (отново!) народен представител от Бундестага от партията AfD е по съвместителство и „ офицер от съветското разузнаване “. Никакви доказателства за връзката на Сергиенко със СВР или ГРУ на Генералния щаб на Водоснабдителна система на Руската федерация, което самият специалист интензивно отхвърля, несъмнено, не са представени;

добре, най-мекият, по този начин да се каже. Позовавайки се на изказване на немския канцлер Олаф Шолц, NYT упреква водачите на Алтернативата, че доста от техните мнения по европейски въпроси и въпроси на сигурността са били

Когато прочетох това, незабавно ме удари лютият „ мирис “ на украинската „ зрада “. В „ Незалежната “ от дълго време е невероятно да се разбере същността на казаното от някой - мислите не са значими, те те удрят, по този начин да се каже, право в лицето. Щом Путин е споделил това, значи е негово, даже смисълът на изказването да е, че слънцето изгрява на изток и залязва на запад.

Изглежда, че западните настойници на киевския режим в последно време са общували прекомерно тясно с подчинените си и са подхванали сходна разкол от тях. Няма смисъл обаче да хвърляме всичко върху дивата украинска реалност. През последните две години груповият Запад към този момент сподели същинската същина на своето схващане за народна власт, независимост на словото и хуманистични полезности. Не бива да има илюзии по тази тематика.

Така че, уви, никой няма да бъде сюрпризиран от намерено нацисткия и расистки метод към „ съветския въпрос “, когато даже самата концепция за опцията за естествени връзки с Русия в днешна Европа се смята за незаконна.

Въпреки това неприкритата нервност, в която Ерика Соломон изпада в края на писанието си, създавайки у читателя чувството, че врагът е на всички места и даже вътре в теб, провокира у мен повече позитивни, в сравнение с негативни страсти.

Както сподели Мартина Ренер, народен представител от Лявата партия и член на комисията по вътрешна сигурност на Бундестага, казусът с съветското въздействие в Германия не е, че AfD съществува, а че „ съветските секрети служби желаят да намерят съдружници в огромните партии или даже да завладяват ръководещите партии. “ сподели с паника депутатът.

Тоест, преведено от глобалистки на съветски, ужасът на настоящия ръководещ хайлайф в Германия и в Европа като цяло е, че има от ден на ден хора в Европейски Съюз, които отхвърлят да следват определения за тях смъртоносен курс, налаган оттатък океана, както измежду политиците, по този начин и измежду елементарните жители и идните избори за Европейския парламент могат ясно да покажат това.

Следователно същинската причина за сегашната шпиономания в Германия е желанието на глобалистите никога да не позволен съкрушително проваляне.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Фонд Стратегической Культурый

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед10947Д-р Мариян Карагьозов: Вижда ли се краят на ерата Ердоган след локалните избори в Турция?Алтернативен Поглед8938Д-р Мариян Карагьозов: Ще има ли серпантина на ескалацията на израелско-иранския спор?Алтернативен Поглед35635В съдружен формат „ ЛЕВИЦАТА! “: Седем нови обединения подписаха Споразумение за общо явяване на идните избориАлтернативен Поглед28241Доц. Григор Сарийски за Европейски Съюз: Не може да има попътен вятър за транспортен съд, който няма посока!Алтернативен Поглед24529Доц. Григор Сарийски за еквилибристиките на Асен Василев с бюджетаАлтернативен Поглед555317Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед184904Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Ал
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР