В стремежа си да не бъдат заловени, кръшкачите не пестят

...
В стремежа си да не бъдат заловени, кръшкачите не пестят
Коментари Харесай

Проучване разкрива най-популярните места за изневяра

В устрема си да не бъдат хванати, кръшкачите не пестят сили и средства. Резултатите от ново изследване демонстрират, че най-популярното място за невярност е хотелската стая, написа в. "Дейли експрес ".

Допитването, осъществено от канадския уебсайт за извънбрачни запознанства Ашли Медисън, демонстрира, че съгласно 80 % от кръшкачите най-сигурното място за среща с любовника или любовницата е хотелът.

Във видеото горе вижте за какво хората изневеряват

На второ място, посочен от над две трети от прелюбодейците (67 процента), е автомобилът.

Кой прости по-лесно невярност? Мъжете или дамите

Третото желано място за извънбрачни забежки може да изненада мнозина. Две трети от кръшкачите (66 процента) употребяват личния си дом и в доста случаи леглото, което разделят с половинките си, с цел да им поставят рога.

Сред желаните места за невярност са също домът на любовника или любовницата, паркът, офисът/службата, къща край езеро, палатка, аероплан.

Откровени разкрития на звезди, претърпели бракоразвод

Проучването разкрива също, че пожеланото от кръшкачите време за отдаване на извънбрачни пристрастености, посочено от над една трета от интервюираните, е следобедът в работно време.

"Изнизването " от офиса се оказва спомагателна тръпка за прелюбодейците, като в същото време не лишава от времето, което прекарват със фамилията си.

Около 30 % от хората, които поставят рога на половинките си, избират вечерните забежки.

Коя е най-честата причина за бракоразвод

Във видеото вижте и по какъв начин да разпознает е изневярата



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР