В стремежа си да изглеждат луксозно и секси, момичетата често

...
В стремежа си да изглеждат луксозно и секси, момичетата често
Коментари Харесай

4 любими неща от дамския гардероб, които са опасни за здравето

В устрема си да наподобяват първокласно и секси, девойките постоянно прибягват до трикове и се постанова да вършат жертви със своето здраве. Решени са да търпят неловко долни дрехи и прекомерно тесни облекла, само че какъв брой постоянно дамите се замислят за заплахите от сходни неща, написа actualno.com. Ето листата с облеклата, които не би трябвало да се носят прекомерно постоянно.

Тесни дънки

Тесните дънки нарушават кръвообращението в талията и ханша, притискат кръвоносните съдове и вътрешните органи. Те могат да причинят проблеми с червата и разширени вени. Много дами са оставали без мирис до момента в който видимо се усмихват, разхождайки се с елегантна походка с високи токчета и тесни дънки пред възторжените мъжки погледи. Старайте се това да се случва допустимо най-рядко.

Прашки

Малките бикини не са толкоз елементрани, колкото си мислим. Често са направени от синтетични материали, които пречат на кожата да диша. Специалната кройка способства за нарушаването на женската микрофлора и появяването на редица деликатни проблеми. Хемороиди, обриви по нежната кожа, възпаления са част от неприятностите, които могат да ви навлекат. Те са желани, с цел да не се вижда бельото под по-тесните облекла.

Коригиращо долни дрехи

Младите дами непрекъснато го носят под облеклата си. Благодарение на това долни дрехи, фигурата се оказва божествена, само че с изключение на грациозни форми се появяват и съществени промени във вътрешните органи. Рискът от тромбоза, проблеми с гърба, стомаха и червата се усилва, могат да развият и дерматит. Така че, ограничете потреблението на това долни дрехи само за изключителни моменти.

Сутиен Push-up

Дори подобен прочут подробност е е добре да се носи непрекъснато. Той прави гърдите в действителност луксозни, само че притиска млечните жлези и нарушава притока на лимфа. В резултат на това в тъканите могат да се образуват уплътнения, които изискват незабавна консултация с доктор.

Все отново, изразът „ Красотата изисква жертви “ не би трябвало да е водещ в всекидневието ви, а по-скоро да е годен в напълно редки случаи. Заложете на комфортни и практични облекла, които са по-скоро с универсално приложение. След като светът стартира лека-полека да се завръща към естествения живот, хората, които досега работеха отделечено, избират да се обличат в по-удобни неофициални облекла, вратовръзките и токчетата са изцяло подценени. Практичните облекла и обувки са за предпочитане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР