В страна, която не е известна със своите шопинг тенденции,

...
В страна, която не е известна със своите шопинг тенденции,
Коментари Харесай

Пазаруването на Renesas показва загриженост относно сделките на Japan Inc

В страна, която не е известна със своите шопинг трендове, извършването на покупки на един японски производител на чипове става мощно.

Renesas Electronics в четвъртък разгласи договорка за 5,9 милиарда $ напълно в брой за закупуване на компанията за програмен продукт за планиране на електроника Altium, второто й придобиване единствено за към месец. Различните реакции на цените на акциите на двете компании са показателни.

На пръв взор договорката има смисъл. Renesas, която създава чипове за автомобилни производители, би се възползвала от прибавянето на набор от цифрови принадлежности към своето портфолио. Altium, със седалище в Сан Диего и регистриран в Австралия, предлага принадлежности за планиране на платки, които биха могли да дадат преимущество на Renesas пред своите клиенти, които също търсят платформа за планиране на електронни артикули.

Renesas ще заплати 68,50 австралийски $ (44,53 щатски долара) акция за Altium, която имаше продажби от $263 млн. за годината до юни, награда от над е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР