В Стралджа 28 септември е обявен ден на траур в

...
В Стралджа 28 септември е обявен ден на траур в
Коментари Харесай

31-годишният Генади Троев е полицаят, убит от пиян шофьор

В Стралджа 28 септември е разгласен ден на печал в памет на убития 31-годишен служител на реда от пийнал водач на пътя нощес, заяви за Българска телеграфна агенция кметът на общината Атанас Киров.

Загиналият в осъществяване на служебните си отговорности служител на реда от Стралджа е Генади Троев. Погребението му ще бъде на следващия ден на централните гробища в града. Отменени са всички празнични събития в общината, добави заместник-кметът Гроздан Иванов.

В профила си във фейсбук кметът на Стралджа разгласява фотография на служителя на реда и прочувствен пост във връзка на трагичния случай.

" В кариерата си на вратар направи безчет спасявания, само че нощес не съумя да направиш най-важното избавяне. Завинаги оставаш в моето сърце ", написа Киров.

Както е известно, на пътя Стралджа - Маленово нощес, 44-годишен водач с над 1,2 промила алкохол и предходни прегрешения, блъсна и умъртви младия служител на реда. Служителите на реда са били изпратени на мястото след сигнал за подозрения за мигрант, движещ се пешком край пътя.

Автомобилът на пияния водач ги връхлита сега на инспекцията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР