В столицата на царете Санкт Петербург, Олег Соколов - професор

...
В столицата на царете Санкт Петербург, Олег Соколов - професор
Коментари Харесай

Престъпление и наказание в XXI век в центъра на Санкт Петербург

В столицата на царете Санкт Петербург, Олег Соколов - професор историк и експерт по Наполеон - умъртви и разчлени младата си държанка, преди да се опита да се самоубие. Тази вест ще го запише в историята, описват съветските медии, представени от БГНЕС.
Няма речи. Само сълзи. Церемонията се състоя в църквата " Света Троица " - прекомерно дребна, с цел да побере стотиците хора, пристигнали да изкажат последна респект на Анастасия Йешченко, убита седмица по-рано.
Обикновено съгласно православния ритуал ковчегът остава отворен в църквата. Свещеникът опява тялото на умрелия, а роднините поставят цветя. Този път ковчегът остана затворен. След църковната работа, шествие отива в дома на родителите на момичето. По всички улици на Старовеличковская, дребното родно село на Анастасия, в Краснодарския край, хората са излезли от домовете си, с цел да се причислят към шествието. На гробището Галина майката на жертвата припада. Дълбоко покъртен, 49-годишен служител на реда оказва помощ да бъде откарана в болничното заведение.
От пандиза си в Санкт Петербург Олег Соколов бе угрижен дали личната му майка се е почувствала неловко, когато чула какво е направил. Чрез своя юрист Александър Почуев, Соколов предложил и материална помощ за по-доброто образуване на погребението на жертвата си: „ Не да откупи виновността, а да смекчи нещастието “, сподели Почуев, преди да призове пресата да почете тридневен печал и безмълвие. „ Прекомерният интерес към детайлите на това закононарушение демонстрира неналичието на благосклонност в обществото. „ Какво ли знаем за съветската отбрана? Какво ли знаем за ликвидиране по славянски? ", пита той.

Олег Соколов на том же самом месте у реки Мойки, где сбросил расчленённый мъртвец девушки. pic.twitter.com/ugeCgrSLZ8
— С В А
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР