В столицата Атина и Солун гръцката полиция проведе операции по

...
В столицата Атина и Солун гръцката полиция проведе операции по
Коментари Харесай

След убийството: Полицията в Гърция нахлу във фенклубовете на грандовете

В столицата Атина и Солун гръцката полиция организира интервенции по претършуване на разнообразни фенклубове и конфискува оръжия!
Според униформените, четири клуба са били обискирани в Атина, а 13 други в северния град Солун, където във вторник (1 февруари) 19-годишно момче бе съдбовно намушкано. Фенклубовете, които били претърсени, били тези на грандовете АЕК, Панатинайкос, Олимпиакос, ПАОК и Арис.
Дузина ножове, брадви, сигнални ракети, дървени и железни тръби, бомбички и димки били иззети по време на интервенциите. От полицията прибавиха, че не са били задържани хора!
Припомняме, че гръцки съд в четвъртък (3 февруари) осъди на затвор 23-годишен мъж, обвинен в намушкването на млад футболен ентусиаст в Солун. Двама от приятелите на младежа също бяха потърпевши при нападението.
Според очевидци на случилото се, жертвите, на възраст сред 18 и 20 години, се разхождали покрай стадиона на Арис, когато две коли спрели, причинителите излезли от тях и нападнали трите момчета. Нападателите крещяли обиди по адрес на тима Арис.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР