В столичния район Изгрев започва изграждането на нова детска ясла

...
В столичния район Изгрев започва изграждането на нова детска ясла
Коментари Харесай

В столичния район Изгрев започва строителство на нова детска ясла

В столичния регион " Изгрев " стартира построяването на нова детска ясла за 150 деца , като в сряда от 10 часа ще бъде направена първа копка на новата ясла, която ще се намира на ул. " Вълко Радинов " №5 в ж.к. " Изток ", оповестиха от Пресцентъра на столичния регион.

Имотът на който ще се построява яслата беше благосъстоятелност на Министерството на външните работи, само че по самодейност на кмета на регион " Изгрев " доктор Делян Георгиев беше възложен на Столична община.

В новата детска ясла са планувани шест групи. В петък в 10 часа в регион " Изгрев " започва и работата по разширението на детска градина номер 23 " Здраве " . Благодарение на него ще бъдат обезпечени 75 места в три групи.

" Проблемът с неналичието тук-там в детските градини и яслите в София е прочут на всички и би трябвало да бъде решен в незабавен порядък. С работата си районната администрация на " Изгрев " демонстрира, че в случай че има воля, положително взаимоотношение сред институциите и експертиза, нещата се случват. Планираме да продължим работа в тази посока и напълно скоро да обявим нови разширения ", съобщи кметът доктор Делян Георгиев.
 Кметът на Изгрев към Фандъкова: Градът не е единствено жълтите павета
Кметът на Изгрев към Фандъкова: Градът не е единствено жълтите павета

" Няма средства " не може повече да бъде обяснение
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР