--> в столичен тролейбус. 42-годишен мъж намушка с нож 22-годишен

...
--> в столичен тролейбус. 42-годишен мъж намушка с нож 22-годишен
Коментари Харесай

Нападателят и намушканият в столичен тролей се скарали заради неносене на маска

--> в столичен тролейбус. 42-годишен мъж намушка с нож 22-годишен юноша, за благополучие положението на потърпевшия не е тежко. Той е изписан за домашно лекуване, а нападателят е арестуван от полицията. Екшънът е станал в центъра на столицата.

В тролейбус по линия 9 е станал кървавият случай малко преди 17.00 ч. през вчерашния ден. Между нападател и жертва поражда спор за неносене на маска, който приключил с прободна рана в региона на рамото на младежа.

" В по-задната част на тролейбуса поражда този спор сред двама пасажери евентуално за неносене на маска от единия от тях, в резултат на което другият демонстрира експанзия, стартира да го гони по коридора на тролея, в пространството сред седалките и съумява, доколкото следствието демонстрира, с малко джобно ножче да го намушка в региона на рамото. Това става малко преди тролеят да отвори вратите на спирката на " Раковска " и " Московска ", описа пред зам.-директорът на Столичен Електротранспорт инж. Иво Василев.

Пострадалият е съумял да слезе от тролея, само че другият мъж е траял да го гони и поради това той се е върнал в тролея и се е обърнал към водача за помощ. Двама от пасажерите също са се притекли на помощ - единият се обадил на 112, а другият е извикал близката патрулка.

Шофьорът е относително нов водач - от година и половина, няма никакви нарушавания, не е имал други произшествия. Той е уплашен от случилото се и през днешния ден му е даден почивен ден.

" Нямаме съществени случаи на експанзия от началото на тази година. Повечето от случаите, които са се случвали, те са вербални, без физическо принуждение ", изясни инж. Василев.

Разследването по случая се води от служители на реда от 1-во районно ръководство на полицията.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР