В статията искаме да ви дадем няколко предложения как да

...
В статията искаме да ви дадем няколко предложения как да
Коментари Харесай

Какъв е любимият ви аромат според зодията?

В публикацията желаеме да ви дадем няколко оферти по какъв начин да изберете вашия парфюм съгласно това, което диктува вашата зодия. 

Възползвайте се от нашите препоръки!

 ВОДОЛЕЙ:

Личности, които имат мощна и привлекателна същина. Тяхната характерност ги прави идеални за естествени и сладки аромати, смесени с дървесни аромати. 

Нашата рекомендация е нотките на ванилия, жасмин и кехлибарено дърво. 

ОВЕН:

Хората под знака Овен са хора, изпълнени с сила и възторг. Енергичната им характерност ги прави идеални за интензивни, дървесни аромати.

Нашата рекомендация са нотките на пипер, бергамот и изключително сандалово дърво. 

РАК:

Родените под знака на Рака са сантиментални, сладки и сантиментални персони. Имат превъзходна вътрешен глас. Благодарение на тяхната персона, сладките миризми постоянно ще им харесват.

Нашата рекомендация са нотките на ванилия, жасмин и лилия.

КОЗИРОГ:

Представителите на тази зодия нормално са хора, уверени и спокойни. Те са работливи, виновни, практични и подготвени да упорстват толкоз дълго, колкото е належащо, с цел да реализиран задачата си. Нашата рекомендация е нотките на жасмин, кехлибар, сандалово дърво, пачули и мускус. 

СКОРПИОН:

Скорпион са интензивни хора с неповторима емозионална сила в целия зодиак. Нашата рекомендация е нотките на канела и мускус. Флорални нотки като жасмин и тубероза също са подобаващи, защото флоралните нотки съдържат помощ за управление на характера на Скорпион.
7 съвета по какъв начин да премахнем неприятните миризми у дома през зимата
В един съвършен свят домът ви ще мирише на вкусна храна, която чака да бъде изядена, или може би като обичаното ви цвете. Животът обаче...
Прочети повече
БЛИЗНАЦИ:

Идеалните аромати за балансиране на вашата променлива и умна персона са флорални и дървесни. Препоръчваме ви цвете лотос, бергамот, лавандула и кехлибарено дърво. Това ги прави идеални за всеки Близнаци.

ЛЪВ:

Хората под знака Лъв са изобретателни и общителни хора... Символизира силата на живота. Лъвът обича лукса и властта. Поради своята самостоятелна и смела персона, идеалните аромати са флорални и цитрусови. Нашата рекомендация е роза, жасмин и лимон, лайм, мента и мускус, с цел да балансират мощната му характерност. 

ВЕЗНИ:
Храни и питиета, от които тялото мирише ужасно
Всеки от нас излъчва мирис, който, в случай че съставим меню въз основата на ароматни съставки и подправки, може да бъде в действителност прелестен. Елими...
Прочети повече
Те харесват хубостта и хармонията и са способни да бъдат безпристрастни в лицето на спора. Идеалните аромати са меки сладки и цитрусови плодове. Това са ароматите на жасмин, роза, лимон и портокал. 

РИБИ:

Това са спокойни, търпеливи и благи хора. Те са доста обичани от другите, тъй като имат привлекателен, завързан и благ темперамент. Поради своята нежна и сензитивна персона, съвършените аромати са водни и флорални. Нашата рекомендация са аромати на море, вода, жасмин и роза. 

СТРЕЛЕЦ:

Поради своята приключенска и пътуваща персона, идеалните аромати за този знак са флорални, пикантни и дървесни. Препоръчваме аромати на типове като мащерка, с флорални аромати като цвете на лилав лотос и дървесни нотки като кехлибар и сандалово дърво. 
Ароматите, които ще подобрят работата и концентрацията ви
Сред ароматите има и такива, които са способни да подобрят доста концентрацията ни, както и да ни оказват помощ да позволяваме по-малко година..
Прочети повече
ТЕЛЕЦ:

Родените под знака Телец са търпеливи, упорити, решителни и надеждни хора. Поради своята чувствена и привлекателна характерност, идеалните аромати са сладки и флорални. Нашата рекомендация са аромати с аромати на теменужка и люляк и жасмин, касис и ванилия.

ДЕВА:

Дева са наблюдателни и търпеливи хора. Те са интелигентни, работливи и доста чувствителни във всички аспекти. Перфектните аромати за този знак са свежи, зелени и флорални аромати. Нашата рекомендация е зелен чай, морски нотки, бергамот и теменужка. 

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР