В статия ще ви споделим за един изискан ресторант, в

...
В статия ще ви споделим за един изискан ресторант, в
Коментари Харесай

Перфектното ястие поднесено с точното вино

В публикация ще ви споделим за един изтънчен ресторант, в който всеки познавач може да се наслаждения на вкусна храна и огромна гама от виновност.

Ресторант “Розе ” e елегантна композиция от достоверен италиански интериор и изкушаващо вкусна храна . В него можете да опитате разнообразни типове рибни специалитети, морски блага, апетитни месни деликатеси от пилешко, телешко и агнешко месо. В менюто, също по този начин, можете да откриете многообразие от салати, за които са подбрани авансово на-добрите зеленчуци на пазара, пресни подправки, които да допълват всяко ядене и, несъмнено десерти направени с доста обич.

Ресторантът е фамозен с авторската си кухня като част от предложенията му са:

• Филе от лаврак - със скариди, черен ориз и шафранов сос

• Басмати ориз - с индийски подправки, кашу, фиде и особено подбрани пресни билки

• Телешки бузи - с якинику сос и орзо с гъби

• Сочно пилешко филе - с бухнал ориз, крем от заквасена сметана и доматена салца с лук

• Торта с кестени - специфичното на тортата е, че самият блат е изработен от кестени и орехи, до момента в който кремът е маскарпоне с лайм и солен карамел

Това са дребна част от ястията и десертите, които се оферират в ресторанта, само че и във всички останали има щипка авторска линия.

В ресторант “Розе ”, с изключение на авторски ястия, ще откриете и многочислена селекция от защити виновност от целия свят. Колекцията се обновява и добавя всекидневно, с цел да задоволи и най-изисканите стремежи на ценителите на качественото вино.

В ресторант “Розе ” можете да организирате своите фирмени празненства, рождени дни, сватбени тържества или други събития, които да отпразнувате с доста въодушевление и да останат една незабравима част от вашия живот. Там ще се насладите на елегантна конюнктура в италиански жанр, личен състав, който е постоянно подготвен да ви предложи съвършеното ядене в композиция с точното вино.

Местоположение: гр. София, бул. България 132

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР