В старите антифашистки сюжети имаше една фигура агент-провокатор. Това е

...
В старите антифашистки сюжети имаше една фигура агент-провокатор. Това е
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Ламбовски е фигурата на агент - провокатор

В старите антифашистки сюжети имаше една фигура агент-провокатор. Това е Ламбовски. Всякакви хора се доближават до Вас. Не е тактично да отказвате и да страните. Счита се за неприятен усет в политиката. Всеки може да се включи в лайфа, да подмятна репликата. Иванов е спрял излъчването, тъй като не е знаел какво още ще изръси Ламбовски.
Това съобщи пред bTV водачът на " Движение 21 " Татяна Дончева.

Повод за изявлението ѝ е абсурдът от неделя, под чийто знак минаха и вчерашните митинги. По време онлайн включване на някогашния правосъден министър и водач на " Демократична България " Христо Иванов Димитър Ламбовски загатва, че някой се е бодаил на Младен Михалев - Маджо. Твърди се, че този " някой " е някогашният началник на ББР и извънредно непосредствен до Делян Пеески Стоян Мавродиев.

" Ламбовски е момче на СИК. Всеки може да го ревизира в интернет. Познавам го от финалната фаза на битността му в Национална движение „Симеон Втори". Появяват се такива лица, които не съм виждала от 15 години. Такъв човек имаше и по време на ареста на Минчо Спасов - внезапно се появи от нищото, стартира да флиртува с полицията, да убеждава хората, че би трябвало да станат от трамвайните релси и да ги освободят. Това са лицата от онази част на Национална движение „Симеон Втори", която в никакъв случай не е била ясно каква е и на кого е ", уточни Дончева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР