В Стара Загора задържаха мъж, занимавал се е порнографски материали

...
В Стара Загора задържаха мъж, занимавал се е порнографски материали
Коментари Харесай

Задържаха собственик на 45 имота, занимавал се с детска порнография

В Стара Загора задържаха мъж, занимавал се е нецензурен материали с деца . От Министерство на вътрешните работи потвърдиха за акцията.

Мъжът (62 г.) употребявал осведомителни технологии, с цел да популяризира нецензурен материали, за основаването на които са снимани деца на възраст под 14 години, оповестява Българска телеграфна агенция.

На два адреса в Стара Загора , населявани от Д.Д., са открити и конфискувани преносим компютър, три мобилни телефона, осем записи на заповеди на обща стойност 390 540 лева, контракти за заем на стойност 55 000 лева , тетрадки и бележник със мемоари с раздадени суми в заеми, разписки за получени парични преводи.

Установено е, че мъжът е притежател на 45 парцела. 

От събраните доказателства са отделени материали за формиране на наказателно произвеждане за осъществявана от Д.Д. противозаконна банкова активност.

Според мъжът е арестуван от чиновници на ГДБОП-МВР, които в четвъртък са провели през вчерашния ден профилирана полицейска интервенция на територията на Стара Загора под надзора на Районната прокуратура.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР