В Стара Загора и Раднево коалиция ЛЕВИЦАТА! се явява на

...
В Стара Загора и Раднево коалиция ЛЕВИЦАТА! се явява на
Коментари Харесай

В Стара Загора и Раднево ЛЕВИЦАТА! се явява на местния вот със сдружение „За Марица Изток“ с пълна листа

В Стара Загора и Раднево коалиция ЛЕВИЦАТА! се явява на локалния избор със съдружие „ За Марица Изток “ с цялостна листа. Синдикалисти от енергийния комплекс „ Марица-изток “ ще водят листата на коалиция - първи и втори са Деян Дяков и Наско Митев, ръководители на КНСБ в Топлоелектрическа централа " Марица-изток 2 “ и „ Мини Марица-изток “. Двамата са част и от новосъздаденото съдружие „ За Марица Изток “. ЛЕВИЦАТА! и участниците от сдружението няма да издигат собствен претендент за кмет, на този стадий няма да дадат поддръжката си за нито един от издигнатите в Стара Загора, сподели Деян Дяков. Той изясни, че без значение от предложенията на останалите политически обединения, съдружие „ За Марица Изток “ дава доверието си точно на ЛЕВИЦАТА! поради поредната политика на партиите от обединението в поддръжка на въглищния комплекс.

„ Имахме оферти от всички партии, само че все още нашият щаб реши, че ЛЕВИЦАТА! е единствената политическа групировка, която ще е потребна за комплекса " Марица-изток " и която се потвърди обратно в годините като гневен бранител на българската позиция и счита, че комплексът е от стратегическо национално значение “.

Лидерът на АБВ (част от ЛЕВИЦАТА! ) Румен Петков акцентира, че енергетиката и комплекса „ Марица-изток “ постоянно са били приоритет и идея и точно затова по тази причина са провели диалози със синдикалните членове да поведат листите в района.

„ За жителите на Стара Загора и района е извънредно значима поддръжката за Източномаришкия басейн, защото това е поддръжка за националната сигурност на България. " Били сме поредни в нашата позиция и борбата ни ще продължи. Това не е борба с предупреден край, от нас зависи да принудим Европейската комисия да се съобрази с националния ни интерес. Ако ние сме част от фамилията, нашите сътрудници би трябвало да ни схванат. В случая безсилието на поредност български държавни управления е главната причина слугинажът. За това е в ръцете на жителите да запазим енергийната и национална сигурност и да подсигуряваме обществения темперамент на развиването на Стара Загора и района. Днес единството на синдикатите е по-важно от всеки път, а спасяването на комплекса е въпрос на национална сигурност “.

Освен в Стара Загора, ЛЕВИЦАТА! ще разчита на синдикалисти и в община Раднево. Там също се записва цялостна листа с претенденти за съветници, напълно с енергетици и миньори. В Раднево също няма да бъде повдигнат претендент за кмет, нито ще бъде подсилен някой от записаните.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg