В Стара Загора е задържан шофьор, който не се подчинил

...
В Стара Загора е задържан шофьор, който не се подчинил
Коментари Харесай

Шофьор беше задържан след нова гонка с полицията в Стара Загора

В Стара Загора е арестуван водач, който не се подчинил на сигнал да спре и трябвало да бъде преследван по улиците, само че за разлика от случая с някогашния герой Пламен Пенев този път всичко се размина без потърпевши.
Прочетете още
От пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи оповестиха, че малко след 03:00 часа тази заран, на улица в Стара Загора, наоколо до стадион ``Берое``, полицейски екип подал звуков и светлинен сигнал за прекъсване към лидер на лек автомобил „ Мерцедес ". Шофьорът не се подчинил на полицейското предписание и траял придвижване към централната част на регионалния град. Незабавно два полицейски екипа последвали транспортното средство. В региона на квартал ``Зора`` лидерът спрял на място, потеглил внезапно обратно и удряйки единия от полицейските коли, траял с автомобила си. Няма потърпевши.

Минути по-късно той е бил арестуван, като при ареста са употребявани помощни средства. Установена е самоличността му – 39-годишен мъж. Той е отказал тестване с техническо средство за приложимост на алкохол, само че е дал кръв за разбор. Резултатът му за съществуване на наркотични субстанции е негативен. Задържан е за период до 24 часа и е стартирано бързо произвеждане.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР