В сряда вечер в The Steps ще стане ясно кой

...
В сряда вечер в The Steps ще стане ясно кой
Коментари Харесай

Избират най-добрия мъж модел в България на 13 юли

В сряда вечер в The Steps ще стане ясно кой от 12-те участника ще показа страната ни на състезанието Manhunt International.

Сред 12-те претенденти има представители на разнообразни сфери, измежду които професионални спортисти (плуване, волейбол, футбол), звезден коафьор, фитнес инструктор, зъботехник, сценичен артист и обещаващ стихотворец. Всички те минаха 5-дневен обучителен лагер в Atrium София и хотел The Five Elements (Сапарева баня), по време на който усъвършенстваха театралното си държание и наличие пред камера.

Момчетата се срещнаха и с фотографа на звездите – Теди Грозданов, с който снимаха черно-бяла фотосесия с бижута и часовници от международни марки като Philipp Plein, Gant и MVMT.



Победителят от националния край ще получи рекламни контракти с клиника Derma act и Andrews/ fashion studio, спа-уикенд за двама в хотел The Five Elements, дентални услуги от Smile center/доктор Гълъбица Спахиева, извънреден достъп до услуги в Cohiba Atmosphere Sofia и Atrium Sofia и ръчно направено украшение от Gotto diamonds.



Първите трима от състезанието получават слънчеви очила от българската марка Kwiat и системи за домашно избелване от лекар Спахиева.
Всички участници от състезанието ще получат дарове от Christian of Roma и бански от Sport depot.
Гостите на събитието ще могат да се насладят на специфичен шоу-спектакъл в 4 елементи, изискани виновност от маза Магура, както и на предпремиерното осъществяване на новия сингъл на ISKRATA „ Черният път “.



Част от звездното жури ще са фитнес-моделът Биляна Йотовска, топ-моделът Ивелина Чоева, мaркетинг мениджърът Камелия Аврамова, Мис България 1999 Елена Ангелова, певицата Есил Дюран и други

Джаз и поп-фолк примата ще бъде главен гост-изпълнител на афтър празненството на спечелилия и участниците в Manhunt, което следва на 15 юли, още веднъж в клуб The Steps.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР