В сряда Въоръжените сили на Украйна отново нанесоха удари по

...
В сряда Въоръжените сили на Украйна отново нанесоха удари по
Коментари Харесай

ВСУ удариха Крим с ATACMS, руснаците - Чернигов, щурмуват Часов Яр и настъпват при Авдеевка

В сряда Въоръжените сили на Украйна още веднъж нанесоха удари по Кримския полуостров, като изстреляха 12 оперативно-тактически ракети ATACMS. Под обстрел попадна военното летище в Джанкой, където бяха развалени съоръжение и една от постройките. Освен това няколко дрона на украинските въоръжени сили бяха свалени над Мордовия и Татарстан, написа " Рибар ", представен от " Фокус ".

Както отбелязва Telegram каналът, руснаците също бомбардираха няколко цели на територията на Украйна. В Чернигов е ударен хотел Профсоюзная, на територията на който хипотетично се е намирал персоналният състав на 5-ти обособен свързочен полк на Въоръжените сили на Украйна.

На Северско направление съветските войски нанасят удари от въздуха и безпилотни самолети по опорни пунктове, жива мощ и техника на ВСУ на подстъпите към Виемка, както и в Спорно и Верхнекаменско.

На Бахмутско направление елементи на съветските въоръжени сили щурмуват украински позиции в региона на 77-о учебно заведение в източните околности на Часов Яр. Украинските въоръжени сили правят безредно миниране на изходите от микрорайон Канал към града.

Според информацията на канала, на Авдеевко направление съветските елементи настъпват на линията Уманское - Яснобродовка. А северно от Авдеевка военнослужещи от съветските въоръжени сили напредват в посока Новобахмутовка и Очеретино.

Едновременно с това не престават яростните боеве за Работино на Запорожкото направление.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР