В сряда тимът на Реал Мадрид прегази Барселона с 4:0

...
В сряда тимът на Реал Мадрид прегази Барселона с 4:0
Коментари Харесай

Защо футболистите на Реал Мадрид душеха фланелките си в дербито с Барселона?

В сряда отборът на Реал Мадрид прегази Барселона с 4:0 в реванша от полуфиналите за Купата на Испания и продължи напред с общ резултат 4:1. По време на мача на “Спотифай Камп Ноу ” направи усещане по какъв начин състезателите в бели екипи бяха в изключителна форма, поради което някои от почитателите в обществените мрежи заподозряха, че има нещо неправилно. Направи усещане, че по време на дуела футболистите на Реал постоянно душеха фланелките си.

Оказва се обаче, че всичко е по разпоредбите. “Спорт ” прецизира, че в тази ситуация играчите на Карло Анчелоти вдишват изпарения от известния мас Vicks VapoRub, който е прочут от дълги години. По принцип той се употребява за лекуване на кашлица, само че има и много други приложения. Едно от тях е, че улеснява дишането при дейна спортна активност.

Вижда се по какъв начин мехлемът бива втриван по гърдите на футболистите на “кралете ”, като по този начин след това полепва по фланелките им. Има вид за използването му и върху зоната на китките, само че поради склонността на играчите непрекъснато да трият потта от челата си мазилото по-бързо би било отмито, в случай че бъде там.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР