В сряда сутринта мъж се е забил с колата си

...
В сряда сутринта мъж се е забил с колата си
Коментари Харесай

Мъж се вряза с кола в сградата на руското посолство в Букурещ

В сряда сутринта мъж се е забил с колата си в оградата на съветското посолство в Букурещ, Румъния, след което се е залял с бензин и се е самозапалил, оповестяват медиите в страната.

Съобщава се, че при идването на службите за незабавна помощ той е бил открит мъртъв в овъгленото транспортно средство. Digi24 цитира източници от следствието, съгласно които дейностите му са били " умишлени ".

Медиите разпознават водача като Богдан Драгичи. Във вторник той е бил наказан на повече от 15 години затвор за принуждение над щерка си , а преди този момент му е било неразрешено да напуща страната.

 

 

Драгич стачкува против военната атака на Русия в Украйна, като два дни преди случая пред постройката на посолството написа във Фейсбук: " Аз също съм украинец! Би било отлично, в случай че всички се считаме за украинци, до момента в който тази ужасна война, която слага цялото човечество в смъртна заплаха, най-сетне завърши! "

Драгичи написа, че е посетил Киев, столицата на Украйна, през 2019 година

 

 

 Руските задачи в чужбина станаха обект на митинги, откогато Москва стартира нахлуване против Украйна през февруари. Миналия месец мъж блъсна с камион вратата на съветското посолство в Дъблин, Ирландия.

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР