В сряда ще успеете да се освободите от някои свои

...
В сряда ще успеете да се освободите от някои свои
Коментари Харесай

Хороскоп: Благоприятен ден любов и нова работа

В сряда ще съумеете да се освободите от някои свои терзания, които са били свързани с някакъв тип загуба или неуспех.

Това ще бъде удобен ден за смяна, обвързвана с работата ви, ако желаете да напуснете актуалната си позиция.

Неприятности, които ще зародят през днешния ден в връзките ви с мъж могат да имат неподходящо за вас развиване. В взаимозависимост от съответната обстановка, съветът е да бъдете деликатни и внимателни.

Този ден ще бъде забавен за любовния ви живот, и по-специално за неща, които сте пропуснали да извършите до момента.

Овен

Много е евентуално през днешния ден напрегнатата конюнктура да окаже въздействие на вашите възгледи. Вие с интерес следите политическите промени и отразяването им в средствата за всеобща информация.

Но звездите ви предлагат да намалите страстите си и да съхраните успокоение.

Не бъдете прекомерно усърдни в изложение на вашите пристрастия. Намерете време за фитнес или други спортни занимания.

Телец

Денят е белязан със знака на новите източници на духовна сила, уголемение на кръгозора и целителство. Днес вашето омагьосване впечатлява близките. Не бива да се отвличате от задачите си с дребни неща и ежедневни грижи.

В противоположен случай триумфът може да ви напусне. Не е изключено в живота ви да настъпи непредвиден поврат към по-добро.

Близнаци

Звездите предсказват едно ново начало на удобен интервал. Днес сте в положение да осъществите наред проектите си и да проведете нужните ви срещи.

Следобед е доста евентуално непредвидена информация да промени проектите ви. Приоритетите не деня може да претърпят промяна, само че нещата се възстановяват скоро.

Рак

Денят символизира справедливостта и волята, ръководена от интуицията. Всичките тези качества се имат от представителите на знака. Сега е прекрасен миг да преосмислите виталния си опит и да извършите своите проекти за бъдещето.

Вашата аура се усилва. Времето е уместно за развиване на окултни качества. Намеренията и ползите ви са предпазени от въздействието на тъмни сили.

Лъв

Днешният ден последователно възвръща силите ви. Независимо от всевъзможните проблеми, мнозина от вас се усещат на висота. Появява се чувство за омагьосване и убеденост в силите.

Звездите предлагат на дамите от знака да отделят повече внимание на себе си.

Вероятно е през днешния ден на много от тях да се отдаде опция да завържат запознанство, което да приключи с трайна връзка или брак.

Дева

Денят е подобаващ за другарство и нови запознанства. Установяването на нови контакти ви оказва помощ сполучливо да решите някои битови проблеми. Постарайте се през днешния ден да приближите до себе си единствено тествани хора.

Иначе рискувате да попаднете в капан на недоброжелатели или в неудобно състояние. Звездите ви дават обещание начало на нов удобен интервал във вашето развиване.

Новите задължения и проекти са сполучливи. Не е изключено да се появят авторитетни хора, които да ви окажат помощ в желанията ви.

Везни

Съдбата още веднъж е простряла над вас закрилата си. Звездите ви предсказват много приятни чувства. Отношенията с околните ви са хармонични и доверителни.

Вие се чувствате бодри и оживени. Но настроението ви може да се намали от вероятни недоразумения с другари или родственици.

Ако ви предстоят занимания със спорт или физически натоварване, бъдете внимателни.

Скорпион

Денят е присъщ с опциите за разширение на кръгозора, зареждане с сила и изцеляване. Вероятни са доходи, облага от лотария или връщане на пари.

Може да намерите скъпа движимост. Възможно е перспективно предложение, което да стане заслужен свършек на някогашен ваш проект.

Вашето омагьосване покорява близките. Не се отвличайте от дреболии. Не е изключено да ви чака прелом в персоналния живот.

Стрелец

Вашето положение през днешния ден ви задоволява както в персонален, по този начин и в професионален проект. Демонстрирате приповдигнато въодушевление, само че има и аргументи за разправии и дрязги с близките.

Внимавайте да не придвижите раздразнението си у дома върху роднините. Желателно е да обърнете повече внимание на себе си и на това, по какъв начин изглеждате.

Може да измененията нещо малко във външния си тип. Това може да ви освежи.

Козирог

Денят е подобаващ за другарство, нови контакти и познанства. Днес може да решите битови проблеми, с помощта на непозната помощ. Не е изключено да се срещнете инцидентно със остарели познати, с които сте прекъснали връзка заради някаква причина.

Възможно е да подновите тези връзки. Звездите ви дават обещание начало на удобен интервал за нови задължения, срещи и реализиране на проекти.

Водолей

Днес се чувствате бодри и оживени. Забелязват ви на всички места, където се появявате. Вие сте неотразими и това въздейства на самочувствието ви. Семейните ви връзки са хармонични.

Постарайте се да се доверявате единствено на тествани хора. Звездите ви дават обещание началото на удобен интервал, реализиране на проектите и ползотворни контакти.

Днес елементарно може да измененията формата и сферата на своите действия.

Риби

Подходящ ден за бизнес, покупко-продажби, обучение, оформяне и сключване на документи. Звездите ви предлагат да не размисляте дълго, в случай че ви предложат примамливи планове.

Съвместната работа ви носи спомагателни приходи. Всичко, което става през този ден, ви носи изгода в някаква степен, въпреки и това да не ви се коства по този начин на пръв взор.

dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР