В сряда ще се натоварите с определени битови проблеми. Най-вероятно

...
В сряда ще се натоварите с определени битови проблеми. Най-вероятно
Коментари Харесай

Хороскоп: Сряда вещае специално събитие или новина

В сряда ще се натоварите с избрани битови проблеми.

Най-вероятно те ще зародят ненадейно през днешния ден или ще са останали неразрешени от през вчерашния ден. В работата си бъдете нащрек със препоръки и оферти на сътрудници или клиенти. Опитайте се да се наслаждавате на постигането на положителни резултати, без да влагате някакъв алчен интерес към работата и отговорностите на другите. Сряда вещае особено събитие или вест в фамилията или обвързвана с родственик. Ще възникне краткотрайно терзание към телефонен диалог, който очаквате или пътешестване, което ще предприемете с другари.

Овен

Вероятно през днешния ден може да помръднете от мъртвата точка на разрешаването на извънредно значим за вас проблем. Може да ви нервират мудността и несръчността на домашните.

Въздържайте се и не нажежавайте ситуацията в фамилията. Служебните връзки са по-свободни и може да имате покачване в службата.

Могат да зародят проблеми с данъчната работа и със собствеността.

Телец

Вероятни са непредвидени проблеми, които в забележителна степен да се отразят на връзките с обичания човек. Избягвайте внезапните съждения, изявления и недомислени действия, за които по-късно може да ви се наложи да съжалявате.

Прекрасен ден за интензивност в областта на професионалната активност.

Не е изключено появяването на авторитетни хора, които да окажат помощ за вашите инициативи.

Близнаци

Пренебрегването на личните недостатъци може да стане причина за доста неприятности, даже за заболявания. Не се опитвайте да пришпорвате събитията или да измененията нормалния си метод на живот.

Денят е удобен за открития и самореализация.

Всяко начинание, даже най-рискованото, носи в следствие триумф. Възможна е дребна облага или преференциална покупка.

Рак

На доста Раци е нужно да усмирят проявяването на възприятията си. Характерът ви може да бъде нетърпим за близките. Днес ви се предлага да преразгледате проектите за бъдещето.

При това разчитайте единствено на личните си сили, без да се надявате на сътрудниците и роднините.

Пропуснатото в този момент мъчно може да бъде наваксано в бъдеще.

Лъв

Дребни неприятности могат да скапват вашето въодушевление. Не би трябвало да изкарвате своето неспокойствие върху околните си, защото това, естествено, води до съществени спорове в фамилията.

Най-вероятно няма да свършите работата си съвършено, което води до оскърбление или подигравка от страна на близките.

Трябва за известно време да намалите потребностите си, креативната интензивност и да се ориентирате в своите мисли и усеща.

Дева

Денят символизира несъгласия в любовните връзки, двоякост на възприятията и кръстопът. Желанието да получите обстоен доклад за дейностите на околните, може да стане мотив за дребни свади с тях.

Мнозина изпитват неспокойствие от условията на началството и освен това се стараят да му угодят.

Големите вложения може да се окажат несполучливи или малко ефикасни.

Везни

Отношенията сред влюбените са хармонични. Възможно е през днешния ден Везните да получат уведомление, което може да промени към по-добро настоящето състояние.

Поставете пред себе си цел и не се отвличайте от дреболии, защото шансът може да ви напусне.

Старанието е безусловно възнаградено по заслуги, а грешките костват скъпо.

Скорпион

Постарайте се да предотвратите вероятни неприятности за своя обичан човек. Това е по силите ви. Ако се справите сполучливо с проблемите от предходния ден и вземете вярното решение, то днешният ден може да бъде удобен във всяко едно отношение.

Днес е допустимо ненадейно решение на старите проблеми, покачване или парична облага.

Стрелец

Мъжете – Стрелци са способни да изчакат търпеливо оня миг, когато обектът на тяхната пристрастеност се предава и безропотно приема техните уверения в обич.

Този ден е удобен за укрепването на фамилните връзки. Успехът на Стрелците зависи извънредно от умеенето им да разпределят вярно виталната си сила, финансовите средства и да възнамеряват работния развой.

Не очаквайте вашите дейности незабавно да дадат някакъв резултат. Деловите контакти и комерсиалните интервенции в близко време носят облага.

Козирог

Нарасналата емоционалност и обидчивост на Козирозите могат да станат причина за скарвания. Не злоупотребявайте с грижите и търпението на околните ви.

Първата половина на деня подготвя към интелектуална активност, само че триумфите може да бъдат помрачени от минуса на финансови средства за реализирането на проектите и плановете.

Пред вас може да се появи въпросът: от кое място да се вземат пари?

Водолей

Розовите проекти на влюбените Водолеи през днешния ден може да се трансформират, обещанията може да се окажат лъжливи и напрегнатите старания няма да донесат никакви резултати.

В ежедневния живот, във всички инициативи, които може да не наподобяват задоволително значими, Водолеите може да бъдат апатични и да следват пътя на най-малкото противодействие.

Използвайте всякаква опция за реализирането на своите проекти.

Риби

За тези, които живеят в света на „ фантазиите “ са вероятни тежки разочарования. Днес проявете дипломатичните си качества и умеенето да намирате общ език с разнообразни хора.

Трябва да запазите репутацията си. Творческите хора би трябвало оптимално да проявят своите качества и да посветят деня на труд.

Талантът и тяхната продуктивност са оценени по достолепие. Възможна е помощ и поддръжка от страна на меценати.

Източник - dunavmost.com.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР