В сряда ще се гласува кабинетът Габровски. Това стана ясно

...
В сряда ще се гласува кабинетът Габровски. Това стана ясно
Коментари Харесай

Кабинетът Габровски бил, за да мине с третия мандат

В сряда ще се гласоподава кабинетът Габровски. Това стана ясно от коментара пред БиТиВи на Делян Добрев от ГЕРБ. Ние не канибалстваме в другите парламентарни групи, акцентира той. Делян Добрев счита, че на гласуването няма да има отсъстващи народни представители, надлежно и игри с кворума.

Той обаче не е оптимист, че този кабинет ще бъде определен с първия мандат. Вариант този кабинет да мине имало с третия мандат. 125 депутати са декларирали, че няма да поддържат кабинета.

Кабинет няма да има, в случай че третият мандат отиде при Българска социалистическа партия. При този вид съгласно него ще се върви към избори. Ако се даде на Демократична България, ще зависи от диалозите.

Той повдигна завесата, само че под формата " приказва се ", че Драгомир Заков, който беше в кабинета Петков като боен министър, е в досието на Николай Габровски. Затова за него би било забавно по какъв начин ще гласоподават от Политическа партия в този случай. Повече имена в кабинета Габровски знаели Томислав Дончев и Десислава Атанасова. Няма да има никой от ГЕРБ, разясни депутатът.

Добрев желае КСНС за проекта за възобновяване поради въглищните централи. Има заплаха да станем вносител на сила, по думите му.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР