В сряда ще излезе доклад на временната комисия за проверка

...
В сряда ще излезе доклад на временната комисия за проверка
Коментари Харесай

Рамадан Аталай: Има данни за корупция при спирането на руския газ

В сряда ще излезе отчет на краткотрайната комисия за инспекция на събитията, довели до прекъсване на природния газ от „ Газпром”. В него ще се видят данни за корупция “, това разгласи депутатът от Движение за права и свободи Рамадан Аталай в ефира на НоваНюз.
„ Корупционните схеми ще ни се видят като бял ден. Едностранното прекъсване на съветския газ не е единствено от съветската страна. Направени са избрани дейности, в които има сериозна виновност Министерството на енергетиката, Министерският съвет, „ Булгаргаз “, изясни той.

По думите му няма по какъв начин да не е корупция това да спреш съветския газ, с цел да купуваш подобен от медиатор, който предходните ръководещи са отстранили.

Той съобщи още, че при последното посещаване на премиера в оставка Кирил Петков в Азербайджан в делегацията не са били включени нито представители на „ Булгаргаз “, нито на „ Булгартансгаз “.

„ В делегацията са били единствено той, Лена Бориславова, енергийният министър в оставка Александър Николов и съветничката Весела Чернева. Ако това са хората, които ще докарат газ… “, сподели още депутатът.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР