В сряда ще е предимно облачно до обяд. Следобяд на

...
В сряда ще е предимно облачно до обяд. Следобяд на
Коментари Харесай

Времето с Метеостанция Сбор: Облачно, със слаби валежи

В сряда ще е най-вече облачно до обяд. Следобяд тук-там облачността ще се раздра. Валежи се чакат основно в Южна България. Максималните температури ще са следните: в Благоевград – 14 градуса, в Бургас, Видин, Плевен и Пловдив - 15, във Варна и Русе - 16, в София - 11 градуса.

През нощта против четвъртък ще има променлива облачност. Минималните температури в четвъртък сутринта ще са сред 2 и 7 градуса.

В региона ще е облачно и със слаби превалявания от дъжд до обяд. Следобяд тук-там облачността ще се раздра и преваляванията ще спрат. Атмосферното налягане ще се задържи без смяна. Ще духа северозападен вятър. Максималните  температури ще са следните: в Белово - 13 градуса, във Велинград - 10, в Овчеполци и Септември - 14, в Пазарджик - 15, в Панагюрище, Пещера и Стрелча - 14 градуса. През  нощта против четвъртък ще има променлива облачност. Минималните  температури сутринта ще са позитивни: в Белово и Панагюрище - 3 градуса, във Велинград и Стрелча 2, в Овчеполци и Пещера - 5, в Пазарджик - 6, в Септември - 4 градуса.  

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР