В сряда ще бъде ще е ветровито. Вятърът от запад-северозапад

...
В сряда ще бъде ще е ветровито. Вятърът от запад-северозапад
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 21 юли

В сряда ще бъде ще е прохладно. Вятърът от запад-северозапад ще е сдържан, в Дунавската низина и западната част на Горнотракийската равнина, краткотрайно мощен, разгласен е и жълт код, съобщи БГНЕС.

По-силен ще бъде вятърът в 11 области. Кодът е в действие за областите Видинска, Монтанска, Врачанска, Плевенска, Ловешка, Габровска, Великотърновска, Русенска, Пловдивска, Пазарджишка Хасковска. В тези области ще духа краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад с пориви до 20-22 м/с.
 Седмична прогноза за времето за 19-25 юли Седмична прогноза за времето за 19-25 юли
В понеделник над страната ще бъде слънчево и горещо. Краткотрайни превалявания от дъжд се чакат в региона на София, Перник, Кюстендил и Благ...

Над Западна и Централна България ще е най-вече слънчево, а над Източна облачността ще е забележителна, най-вече купеста. На места, основно в крайните североизточни региони, ще превали и прегърми. Максималните температури ще са сред 27 и 32 градуса, за София 27, по Черноморието 32, в северните региони 30-31, в южните 32-33 градуса.

В четвъртък ще бъде малко по-хладно, само че превалявания не се чакат. Температурите ще са сред 25 и 29 градуса, тук-там в южните региони до 30-31.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР