В сряда ще бъде облачно с валежи от дъжд, в

...
В сряда ще бъде облачно с валежи от дъжд, в
Коментари Харесай

Облачно с валежи от дъжд в голяма част от страната в сряда

В сряда ще бъде облачно с превалявания от дъжд, в Северозападна България и планинските региони - от сняг. На повече места и по-значителни ще са преваляванията в източната половина от страната, където ще продължи да вали и през нощта против четвъртък. Преди обяд ще е съвсем безшумно, пишу Shum.bg.

След обяд ще духа слаб, в Източна България - сдържан вятър от изток-североизток. Минималните температури ще са най-вече сред минус 1° и 4°, малко по-ниски в северозападните региони. Преобладаващите оптимални ще бъдат сред 3° и 8°, малко по-високи по Черноморието. В София минималната температура ще е 2°, оптималната - към 5°.

В планините ще бъде облачно, мъгливо и с превалявания най-вече от сняг, под 1000 метра - от дъжд. Ще духа сдържан вятър от южната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 3°, на 2000 метра - към минус 2°.

По Черноморието ще бъде облачно с превалявания от дъжд. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 9°-11°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР