В сряда се разпространи новината, че Килиан Мбапе няма намерение

...
В сряда се разпространи новината, че Килиан Мбапе няма намерение
Коментари Харесай

Реал Мадрид отново е готов да атакува Мбапе, но има условия към французина

В сряда се популяризира новината, че Килиан Мбапе няма желание да възобнови контракта си с Пари Сен Жермен с още една година след 2024-а година, което е събудило още веднъж интереса на Реал Мадрида.

Източници от Франция настояват, че Мбапе няма да употребява опцията за удължение на договора си до 20025-а година. Това е решение, което дефинитивно би трябвало да вземе преди края на месец юли. Това значи, че ПСЖ би трябвало да реши дали да се опита да го продаде това лято или да рискува да го загуби без пари, както демонстрираха, че са подготвени да създадат предишното лято.

Diario AS оповестява, че Реал Мадрид подготвен да още веднъж да договаря за Мбапе, само че единствено при избрани условия. „ Лос Бланкос “ нямат предпочитание да плашат и стотинка на френския първенец, защото биха взели нападателя единствено като свободен сътрудник. Също по този начин, Мбапе евентуално ще би трябвало да подпише прелиминарен контракт, с цел да се избегне обстановката от предишния юни, когато се отметна от устната си сделка с испанския вицешампион.

Ако желае да сбъдне фантазията си да играе на „ Сантиаго Бернабеу “, Мбапе ще би трябвало да постави огромни старания. Това няма да е изненада, откакто „ Лос Бланкос “ са се почувствали „ унижени “ от решението на Мбапе да остане на „ Парк де Пренс “, а почитателите и управлението в клуба са  останали възмутени. Реал Мадрид като институция няма да одобри още веднъж сходен позор и до избрана степен ще подсигурява, че Мбапе ще би трябвало да свърши множеството от работата по възможния трансфер, добавя изданието.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР