В сряда през деня над по-голямата част от страната облачността

...
В сряда през деня над по-голямата част от страната облачността
Коментари Харесай

Времето: Все още хладно, но няма да вали

В сряда денем над по-голямата част от страната облачността краткотрайно ще понижава, само че към момента забележителна ще се задържи до обяд над доста региони в Южна България. Валежи не се чакат.

Вятърът ще стихва, като в Дунавската низина и в източните региони ще остане сдържан, от изток-североизток. Минималните температури ще бъдат предимно сред 1 и 6 градуса, оптимални - сред 13 и 18 градуса, малко по-ниски по Черноморието.

Над планините от север облаците също ще се разсеят, но над планинските масиви в Югозападна България облачността ще се задържи забележителна и там сутринта към момента ще превалява слаб сняг. Вятърът ще бъде най-вече сдържан, от изток-североизток. Максимална температура на надморска височина 1200 метра – към 5 градуса, а на 2000 метра – минус 1 градус.

По Черноморието облачността ще бъде променлива. Ще духа сдържан изток-североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 11 и 13 градуса. Температурата на морската вода е 12-13 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето ще изгрее в 06:35 часа и ще залезе в 20:16 часа. Продължителността на деня е 13:41 часа.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР