В сряда ПП ГЕРБ-СДС ще внесе вот на недоверие срещу

...
В сряда ПП ГЕРБ-СДС ще внесе вот на недоверие срещу
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС внасят вот на недоверие


В сряда Политическа партия ГЕРБ-СДС ще внесе избор на съмнение против държавното управление на Кирил Петков. Мотивът на опозицията е неуспех на кабинета в обществените финанси и икономическата политика .

От партията оповестиха, че са събрали нужните подписи за внасяне на вота и стартират договаряния, на които ще поканят всички парламентарни сили. П ървата покана ще бъде за най-малката група .

От ГЕРБ обявиха още, че предварителни избори не е най-хубавото в тази обстановка, само че това ще е по-малко неприятното решение. „ Ние се докарахме до обстановка, в която всички решения са неприятни. Предсрочните избори са по-малко неприятното решение “, съобщи Томислав Дончев.

От опозицията също подчертаха, че става дума за коалиция, в която връзките очевидно се контролират със закани, изнудване, напън , а поддръжката очевидно се обезпечава посредством пазарлъци. " Най-важният мотив - на тази тъга би трябвало да се постави край . Това е тъга за всички, за сътрудници, депутати ", добави Дончев.

ГЕРБ се аргументираха още, че имаме галопираща инфлация в България, като тази през 1997 година, а тази инфлация през днешния ден не се дължи на войната. „ Ако при нас инфлацията е 15%, в Европа тя е 8%. В страни надалеч по-засегнати от България, инфлацията е два пъти по-ниска ", безапелационен е Добрев. Това държавно управление би трябвало да си подаде оставката, това държавно управление ще бъде запомнено като неспособно и лобистко ", акцентира още той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР