В сряда отборът на Пари Сен Жермен отпадна от Шампионската

...
В сряда отборът на Пари Сен Жермен отпадна от Шампионската
Коментари Харесай

Меси и Неймар остават в ПСЖ въпреки краха в ШЛ

В сряда тимът на Пари Сен Жермен отпадна от Шампионската лига, след като загуби реванша от Реал Мадрид с общ резултат от 2:3, което беше следващото отчаяние за парижани в най-престижния клубен шампионат. Френският клуб събра звезден състав, включващ Лионел Меси, Килиан Мбапе и Неймар, с цел да се опита да завоюва най-престижния европейски клубен шампионат, само че още веднъж не съумя да реализира крайната си цел.

Въпреки евентуалните последствия от провалянето, Меси и Неймар се чака да останат в клуба, твърди „ L’Équipe “. Аржентинецът по този начин и не съумява да покаже изцяло своите потвърдени качества в Париж. Бившият състезател на Барселона има още една година от контракта си, с опцията той да бъде продължен с спомагателни 12 месеца. Предсрочно негово овакантяване обаче не е планувано.

С идното Световно състезание в края на годината Меси е фокусиран върху него, а ПСЖ му предлага мачове на високо равнище, в които аржентинецът да се приготви за Мондала в Катар.

Неговият бразилски съотборник е в същото положение и не е изразил предпочитание да напусне. Във всеки случай, трансфер на някого от двамата би било мъчно поради високите заплати, които дуото получава в Париж сега.

Не по този начин седят нещата обаче със старши треньора Маурисио Почетино и спортния шеф Леонардо, за които се твърди, че ще се разделят с постовете си след края на сезона.

Both Lionel Messi (34) and Neymar (30) are expected to remain at PSG this summer despite the defeat to Real Madrid. (L'Éq)
— Get French Football News (@GFFN)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР