В сряда от вас се изисква по-голяма прецизност и точност

...
В сряда от вас се изисква по-голяма прецизност и точност
Коментари Харесай

Хороскоп за 8 януари: 3 зодии да се готвят за странен ден

В сряда от вас се изисква по-голяма точност и акуратност при осъществяване на дилемите, които ще имате на работното си място. Днес мислете повече за себе си, за запазване на личното си достолепие в обстановки, в които някой ще се опита да подтисне ваши стремежи или да ви злепостави по някакъв метод. Този ден ще бъде удобен за довеждане докрай на материални или имуществени каузи, които сте почнали при започване на предходната седмица или при започване на тази. Това ще бъде удобен ден за покупка или за продажба на парцел или движимости. В сряда ще ви изненада една непредвидена смяна в проектите ви, която може да има отношение към ненадейно решение от страна на човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби. В любовните или брачни връзки с сътрудник роден под знака на Овен, Стрелец или Лъв ще се дискутират дейности от финансов темперамент. Младите дами да заобикалят прояви на неучтивост или твърдоглавост на работното си място.

Овен Тази сряда не гледайте в непознатата паничка. Сигурно някой поглежда и във вашата. Не сте се замисляли, нали?

Телец
Тази сряда рискувате да се загубите. Не тръгвайте сами към ново място или в случай че се постанова проверете няколко пъти детайлности за дестинацията.

Близнаци
Тази сряда може да разберете, че сте бъркали в мнението си за даден човек. В това няма нищо ужасно. Просто продължете напред.

Рак
Тази сряда не изпитвайте виновност за непознати неточности. Някой се пробва да злоупотреби с възприятията ви. Не го позволявайте.

Лъв
Тази сряда ще бъдете неповторими. Все отново не очаквайте същото от останалите. Всеки има своите гении и те са разнообразни.

Дева
Тази сряда не търсете лесни пътища за победа. Ако не мислите за това какъв брой ви е мъчно, евентуално ще ви стане по-леко.

Везни
Тази сряда няма да може да се справите с всичко сами, а и не би трябвало. Намерете си асистент.

Скорпион
Тази сряда не подлагайте на тестване здравето си. Ако не сте във върхова форма нищо с изключение на здравословно хранене и доста сън не ви е нужно.

Стрелец
Тази сряда рискувате да влошите връзките си с ваш другар. Помислете дали не желаете прекомерно доста и дали няма останете с доста малко.

Козирог
Тази сряда не подценявайте здравето си. Профилактичните прегледи за потребни, както за тялото, по този начин и за нервите.

Водолей
Тази сряда не разчитайте на непозната помощ. Най-добре да си свършите работата сами, даже в случай че не съумеете с всичко в точния момент.

Риби
Тази сряда ви чака хубав и лежерен ден. Бъдете сигурни, че каквото поискате - това ще се случи. За това мислете красиво.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР