В сряда ни очакват още седем двубоя с българско участие

...
В сряда ни очакват още седем двубоя с българско участие
Коментари Харесай

Седем българи на ринга днес на турнира Странджа

В сряда ни чакат още седем дуела с българско присъединяване на интернационалния шампионат по бокс " Странджа ". Носителят на купа „ Странджа “ за предходната година Радослав Росенов (60 кг) ще стартира отбраната на трофея против Фред Зива от Австралия. Кирил Русинов (63.5) ще изиграе втория си дуел, а негов противник е различен австралиец – Макс Маклъри. При 75-килограмовите Уилиам Чолов ще боксира с Вахтан Харутюнян (Армения), а Рами Киуан среща Сумит (Индия). При най-тежките (+92 кг) Йордан Морехон ще се изправи против Мохамад Абдулаев (Азербайджан).

Световната и европейска шампионка Станимира Петрова (54) също стартира на следващия ден присъединяване си на „ Странджа “. 3-кратната носителка на трофея ще мери сили с бразилката Татяна Чагаш, а Аслъхан Мехмедова (60) ще боксира с Ана Джени (Швейцария).

Билети за шампионата могат да се закупят както от входа на зала „ София “, по този начин и в мрежата на URBO. Цените за обособените дни варират от 20 до 30 лв.. Желаещите могат да закупят входен ваучър и за всички дни, който е на цена 95 лв.. Деца и възпитаници ще влизат гратис.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР