В сряда може да се почувствате обидени или ощетени по

...
В сряда може да се почувствате обидени или ощетени по
Коментари Харесай

Хороскоп: Неблагоприятен ден за покупки, особено за Коледа

В сряда може да се почувствате афектирани или ощетени по някакъв метод от човек от кръга ви другари.

Ако през днешния ден се разделите с някого, не тъжете, тъй като бъдещето ще ви покаже че това е било най-хубавото за вас. Сряда вещае вести, свързани със здравословен проблем на човек, който познавате. Някои от вас могат да се притеснят от вест или информация обвързвана с интимния им или сантиментален сътрудник.

Сряда ще бъде неподходящ за покупки, изключително на дарове за Коледните и Новогодишни празници. Възможно е да се разочаровате от качеството им или по-късно да намерете нещо по-оригинално.

Днес избягвайте да задълбочавате зародили към този момент неприятности с спорове, които могат да влошат цялата обстановка.

Овен

Денят е удобен за творчество, обучение и приобщаване към прелестното. Периодът е изключително удобен за представителите на креативните специалности.

Вероятни са сполучливи срещи, самореализация и самопризнание.

За хората от другите специалности интензивността до някъде компенсира бледите прекарвания от миналите дни.

Телец

Нарастват материалните ви апетити. Това води до искания на началството към вас. Възможно е да имате проблеми в връзките си с интимния сътрудник или с представител на противоположния пол, от който зависите по някакъв метод.

Макар и да не си признавате, тъкмо в този миг вие се нуждаете от съвет. Потърсете го от другари и близки.

Близнаци

За да сте през днешния ден на равнище и да постигнете триумф в набелязаните задания, добре е авансово да определите границите си на деяние и да не се отвличате от дреболии.

Не е изключено непредвидена и екстравагантна постъпка да ви помогне изненадващо за реализиране на поставените цели.

Днес са удобни всички покупки, с изключение на на бижута.

Рак

Благоприятен ден, който открива нови вероятности. Може да се наложи да коригирате проектите си и да повишите условията към себе си. Не се отхвърляйте от помощта на другари и сътрудници.

Дейността ви може да провокира интереса и съдействието на авторитетни персони. Това ви предизвиква.

През втората половина на деня са евентуални вести, свързани с близки хора. Откликнете на техните потребности.

Лъв

Времето прелестно подхожда за осъзнаване на личните скрити благоприятни условия, гении и на това, по какъв начин на процедура да се научите да употребявате присъщите на вашата персона качества.

Ако имате подозрения за правилността на постъпките си или в оценките на околните ви, не се измъчвайте с прекомерно задълбочени размисли, а се доверете на интуицията си.

Вашето предусещане може да бъде правилно, тъй като звездите имат тънкото чувство за всичко ставащо.

Дева

Възможен е настоятелен диалог с началството в работата. Това може да настрои някои сътрудници против вас. Трябва да деянията отговорност за дейностите си и да бъдете по-организирани във всичко.

Възможно е да се забъркате в леки кавги, въпреки за това да няма никаква основателна причина.

Днес е добре да проявявате мъдрост и да бъдете благодетелни и милосърдни по отношение на близките.

Везни

Ден, който минава под знака на отстояването на вътрешната независимост, придобивките и апелите към нещо. Емоционалната еластичност и такт би трябвало през днешния ден да бъдат ваши помощници във всички контакти.

Вие притежавате забележителна продуктивност. Тя удивлява близките. Възможно е да ви се наложи да подготвите бъдещите си проекти.

Вашата сила се отразява позитивно на резултатите от работата ви.

Скорпион

Благоприятен ден за дамите от знака. Тяхното омагьосване нараства. Това им разрешава да завържат някой настоятелен познанства. Не е изключено при тях да се появи някой почитан настойник.

При мъжете от зодията са евентуални проблеми в персоналния живот. Въпреки трудностите по пътя ви, постарайте се да запазите успокоение.

Като цяло ви чака добър ден. Решавате някои служебни проблеми.

Стрелец

Независимо от ставащото към вас, през днешния ден вие се усещате на висота в връзките си с близките. Възможно е да получите делово предложение. Имате късмет да завършите стартирана по-рано работа с триумф.

Вашето омагьосване през днешния ден притегля близките. За да удържите сполучливия си ход напред, е добре да маркирате границите на своята активност.

Това ви оказва помощ в бъдеще да не разбивате на части своите проекти.

Козирог

Необходимо е уверено да вървите към поставената цел, като деянията воля и подготвеност да се справите с внезапни промени. Животът през днешния ден е битка, само че би трябвало да съумеете да поставите страстите си под надзор.

Не е изключено да се подведете по лъжливи обещания. Вероятни са различия с сътрудниците и началството.

Водолей

Днес се чувствате на върха във всички връзки. Възможно е да получите примамливо предложение или да завършите сполучливо стартирана работа. За задачата е належащо да определите границите си на деяние.

Не се отвличайте от дреболии. Сдържайте се да вършиме непотребни разноски. Денят не е удобен за покупки.

Обърнете внимание на най-близките си хора, те имат потребност от вашата обич и внимание.

Риби

Благоприятен ден, който открива нови вероятности и опорни точки за новите ви проекти. Възможно е да постигнете нови позиции в обществото и да намерите нови източници на доходи.

Не се отхвърляйте от помощта на другари и авторитетни хора. Не се стеснявайте да търсите техния съвет и да помолите за тяхната помощ.

Вашето предпочитание и упоритости да свършите всичко набелязано може да ви докара до изтощеност, по тази причина намерете време за релаксация и прелестно разтоварване.

dunavmost.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР