В сряда Кремъл заяви, че т.нар. от него специалната военна

...
В сряда Кремъл заяви, че т.нар. от него специалната военна
Коментари Харесай

Кремъл: Ще продължим военната операция в Украйна, докато не контролираме цялата Донецка област


В сряда Кремъл съобщи, че така наречен от него " специфичната военна интервенция " в Украйна би трябвало да продължи, най-малко до момента в който Русия не поеме цялостен надзор над Донецка област в Източна Украйна, оповестява Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 7225
По време на ежедневния брифинг с пресата представителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели, че военната акция в Украйна ще продължи " като най-малко " до " освобождението " на " Донецката национална република ", имайки поради подкрепяната от Русия администрация на този украински район.

Песков не разкри доста детайлности, като уточни, че Русия ще продължи своята " специфична интервенция ", даже откакто четирите района на Украйна, в които се организираха " референдуми ", станат част от Руската федерация.

По-рано четирите района в Украйна оповестиха, че " референдумите " са завършили, като показаха, че всички те са дали своят вот за присъединение към територията на Русия.

Международната общественост преобладаващо се опълчва на сходен ход, наричайки тези референдуми " противозаконни " и " фалшифицирани ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР