В сряда избягвайте да пътувате, освен ако това не е

...
В сряда избягвайте да пътувате, освен ако това не е
Коментари Харесай

Хороскоп: Приятни емоции за 3 зодии, вижте кои

В сряда избягвайте да пътувате, в случай че това не е обвързвано с професионалните ви задължения, които не можете да отложите. Новите познанства могат да се окажат неприятни или свързани с хора с подправена идентичност. Ако сте родители през днешния ден ще ви се наложи да отделите време за образованието или други значими занимания свързани със личното ви дете. Като цяло този ден вещае някакви тествания или инспекция на моралните ви полезности при взимане на значими решения или при осъществяване на ежедневните ви задания. Всеки опит за ловкост или машинация ще коства скъпо на този, който си разреши сходни дейности. Избягвайте спорове свързани с вашите битови или материални ползи, защото сряда не благоприятства сходни дейности. ЛЮБОВ: Днес се стремете да показвате откровено своите усеща и да не намесвате във вашите връзки битови или финансови проблеми. Възможни са срещи с другари или родственици на вашия сътрудник както и виртуални диалози свързани с тях.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в сряда избягвайте разчитате на информация от непознати хора. Ще бъдете обект на нечии опити за въвличането ви в една конспирация или манипулиране на дейностите ви. В персоналния си живот може да имате забавно прекарване.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, през днешния ден ще преживеете спор, който няма да ви изненада. Сряда ще бъде удобен ден за обмисляне на значими за вас неща. Днес разчитайте повече на личната си вътрешен глас и на житейския си опит.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, през днешния ден ще вършиме проекти свързани с пътешестване или с хора от разнообразни дестинации. Днес избягвайте диалози свързани с пари, защото те няма да ви донесат предстоящите резултати. В сряда ще имате причина да преосмислите свои проекти за идващите дни до края на седмицата.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда ще преживеете приятни страсти свързани с другари или родственици. Това ще бъде удобен ден за обмисляне на бъдещи дейности на база претърпян житейски опит. Събития от предишното ще повлияят на решения или проекти свързани с парцел или тип имущество, с които ще се ангажирате през днешния ден./Марица

Източник: astro.velida.net
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР