В сряда говорителят на принц Хари и съпругата му Меган

...
В сряда говорителят на принц Хари и съпругата му Меган
Коментари Харесай

Другата страната на историята - колко фатално е било преследването на Хари и Меган

В сряда представителят на принц Хари и брачната половинка му Меган заяви, че двамата са били преследвани от папараци и това за малко не е приключило съдбовно. Тревожното известие сигурно подсети на мнозина за трагичната гибел на принцеса Даяна, която почина в тежка злополука, провокирана от папараци през 1997 г. 

Историята за безредното и рисково гонене на Хари и Меган в Манхатън влезе в заглавията на медиите и от двете страни на Атлантическия океан. 

Появилите се детайлности от полицията и таксиметровия водач обаче вършат цялата картина много по-сложна, написа " Ню Йорк Таймс ". 

Вторник вечерта Хари, Меган и майка й напущат премиите " Жени на визията " и потеглят към Горен Ийст Сайд, където са били отседнали, съгласно полицията. Те си потеглят с частен автомобил и полицейски конвой, тъй като са обезпокоени, че папараците ще ги последват. Така се и случва. 

Двойката пътува в продължение на час, само че не съумява да се отърве от преследващите ги фотографи. Полицията ги ескортира до 19-и полицейски сектор в Горен Ийст Сайд. 

Около 23:00 ч., повече от час, откакто са напуснали премиите, те взимат такси от полицейския сектор, твърди водачът на таксиметровия автомобил Сухчарн Сингх. 

" Прекосихме един квартал, когато настигнахме камион, който изхвърляше боклука и спряхме зад него ", описа Сингх. 

Папараците излезли от нищото и почнали да снимат. Меган изглеждаше уплашена, а Хари изплашен, споделя таксиметровият водач. 

Камионът им направил път и таксито траяло, само че най-малко две коли папараци последвали автомобила, в който пътували херцозите на Съсекс. Охраната на Хари и Меган споделил на водача да се върне в сектора. 

Таксито ги оставило назад пред сектора и те се качили в джипа, с който си тръгнали от премиите. Полицията блокирала придвижването в региона и тогава Хари, Меган и майка й отпътували, съпроводени от полиция и без папараци след тях. 

Таксиметровият водач разяснява, че не би определил случката като " гонене ". Според него фамилията просто се е уплашило. 

От полицията в Ню Йорк потвърдиха, че са оказали помощ на двойката, само че на никое място в изказването им не бе упоменато " гонене ". 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР