В сряда Coinbase Global обяви, че е получила разрешение от

...
В сряда Coinbase Global обяви, че е получила разрешение от
Коментари Харесай

Coinbase получи разрешение да предлага крипто фючърси на потребители в САЩ

В сряда Coinbase Global разгласи, че е получила позволение от регулаторните органи да предлага търговия с фючърси върху криптовалути на своите клиенти на дребно в Съединени американски щати. 

Coinbase акцентира смисъла на приемането на утвърждение от Националната асоциация за фючърси, разглеждайки го като значим стадий, който акцентира уговорката им да поддържат контролиран и съчетаем бизнес модел.

През предходния месец борсата се сблъска със правосъдно дело от страна на Комисията за скъпи бумаги и фондови тържища на Съединени американски щати (SEC), в което се твърдеше, че тя е работила нелегално, като е пропуснала да се записва като публична борса.

Изследване, извършено от CCData разкри, че размерите на търговията с крипто деривати през юли са достигнали общо към $1.85 трилиона.  

Забележително е, че пазарът на деривати съставлява близо 80% от общия крипто пазар, при което спекулативните залози на фючърси и други дериватни принадлежности постоянно способстват за съмненията, следени на по-широкия пазар.

Това развиване докара до 5% растеж на акциите на борсата в предборсовата търговия.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР