В сряда Adobe пусна Photoshop за Mac, базиран на Apple

...
В сряда Adobe пусна Photoshop за Mac, базиран на Apple
Коментари Харесай

Photoshop работи с 50% по-бързо на лаптопите MacBook с чипове M1 спрямо тези с Intel

В сряда Adobe пусна Photoshop за Mac, основан на Apple M1, основен софтуерен пакет за новото потомство компютри на Apple с ARM-базиран процесор, който работи с 50% по-бързо от еквивалентни преносими компютри, задвижвани от Intel.

„ Нашите вътрешни проби демонстрират необятна гама от функционалности, работещи приблизително с 1,5 по-голяма скорост от сходно конфигурирани системи от предходно потомство “, съобщи продуктовият управител на Photoshop Пам Кларк с обява в блог в сряда във връзка стартирането на първата версия на Photoshop за чипове M1. Тестовете, при които е измерена скоростта, включват отваряне и затваряне на файлове, използване на филтри за редактиране и потребление на автоматизирани принадлежности за попълване на райони и избор на планове, „ като всички те работят осезаемо по-бързо “, споделят от Adobe в формалното си изказване.

Резултатите ускоряват мощните преимущества в хардуера и живота на батерията, които рецензентите оповестяват за новите Mac устройства на Apple, както и сериозното предизвикателство, което Apple слага пред Intel след години забавяния при модернизирането на производството си. Пълната миграция от процесори на Intel към лично създадени процесори, основани на ARM технологии, беше огромно и нелеко начинание на Apple, само че наподобява, че компанията се оправя сносно с него.

Доброто показване на Photoshop е изключително значимо за създателите и основателите на наличие, които са едни от главните клиенти на Mac компютри. Още преди да излезе версия на Photoshop за MacBook с процесори M1, фотографът от известния портал CNET Андрю Хойл разгласи първите преносими компютри на Apple с този модел чипове за „ сигурен залог “. Photoshop се употребява необятно освен за редактиране и композиране на фотоси, само че също по този начин и за доста други действия, свързани с дизайн и издание.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР