В сряда ,26 април кметът Петър Паунов ще отговаря на

...
В сряда ,26 април кметът Петър Паунов ще отговаря на
Коментари Харесай

Кметът Петър Паунов отговаря на въпроси на жителите на община Кюстендил в сряда

В сряда,26 април кметът Петър Паунов ще дава отговор на въпросите на жителите на община Кюстендил.Всеки може да написа на електронната поща на община Кюстендил или на пощата на Дарик радио с въпроси.
Тогава от администрацията ще разгласят и ограниченията за детските и спортните площадки.

Кметът разяснява и предложенитепромени в изборното законодателство,според които в обитаеми места над 100 души ще се избира кмет.
" Оказва се, че с измененията в Закона за локалното самоуправелние е на път да се върне избираеми да бъдт кметовете в обитаеми локална над 100 индивида, вместо 350.Това са парадоксите на изборното законодателство, когато желаеме да покажем, че сме доста загрижени за хората, кой ще заплаща възнагржденията.Ние нормално слагаме кметски наместник на няколко такива обитаеми места, с цел да се пести запас.Всичко това в целият недостиг ще продължаваме да разхищаваме пари, освен за избори, а вероятно и за такива длъжности, " коменитра Паунов.
Той уточни информация на общинска администрация, съгласно която в Ново село има 159 поданици, от които 120 са македонски жители.
За 39 вероятно поданици,ако дойдат да гласоподават ще би трябвало да имаме избираем кмет.И Савойски върви на там, с 98 жители, мъчно налично обитаемо място,каза още Паунов.
49 са входираните досега заявки на сдружения на етажна благосъстоятелност,кандидатстващи попрограмата за саниране на жилищни здания.

До 5 юни се одобряват заявки за комерсиалните площи за Празника на черешата.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР