В сряда, 20 октомври, ще бъде разкрит център за ваксинация

...
В сряда, 20 октомври, ще бъде разкрит център за ваксинация
Коментари Харесай

Откриват ваксинационен пункт до стадион Георги Аспарухов

В сряда, 20 октомври, ще бъде оголен център за имунизация против COVID-19 на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов " в София. Това оповестиха на своя уебсайт от ПФК " Левски ".

Всички искащи да се ваксинират против ковид ще могат да го създадат в пункта до събота (23 октомври).  Центърът се намира в бранш " А " на стадиона и ще работи от 13:30 до 18:30 ч. всеки ден.



" Вярваме, че в отговорността за личното ни здраве и това на близките, секорени висшата полезност, която би трябвало да изповядваме като жители ", написаха сините и още:

" Следвайки своята обществено виновна политика като клуб, който освенспортен е и обществен феномен, сплотяващ любовта на хиляди българи, „ ПФК Левски “ ще се включи в акцията по имунизиране против COVID-19. Съвместно със Столична районна здравна ревизия в Сектор „ А “ на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “, директно до клубната експозиция, ще бъде обособено помещение, което ще служи за имунизационен център. Той ще бъде разполагаем на всички левскари, поданици на региона и жители, които биха желали да се имунизират ".

Вярваме, че в отговорността за личното ни здраве и това на близките, секорени висшата полезност, която би трябвало да изповядваме като жители ", приключват от " Левски ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР