В срещата Къри вкара 34 точки, но Голдън Стейт Уориърс

...
В срещата Къри вкара 34 точки, но Голдън Стейт Уориърс
Коментари Харесай

Екип на Стеф Къри бе продаден за над $200 хиляди

В срещата Къри вкара 34 точки, само че Голдън Стейт Уориърс загуби със 108:120 от Бостън Селтикс. Гардът на " войните " обаче наниза шест тройки още в първата четвърт на срещата, с което сложи връх в историята на финалите. В последна сметка провалянето в срещата не се оказа съдбовно за Голдън Стейт и тимът завоюва за четвърти път в последните осем сезона купата в НБА, а Къри завоюва за пръв път наградата за " Най-полезен състезател във финалите ".

Въпреки солидната сума от над 200 хиляди $, продадения потник на Къри остава доста надалеч от абсолютния връх за сходен продукт. Той се държи от екип, който Коби Брайънт е носил по време на новобранския си сезон. За него колекционер заплати 3,69 милиона $.

Със сигурност обаче цената на продуктите на Къри ще пораства. През декември предходната година той излезе отпред във безконечната ранглиста по маркирани тройки, а неотдавна е един от десетимата играчи в историята на НБА, които са печелили наградите за " Най-полезен състезател " и " Най-полезен състезател във финалите ".

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР